28.02.2019

Facebook er værre, end du troede

Forfatter:

Whistleblower afslører hårdhændet censur

Lars Hedegaard på Facebook:

Facebook er værre end du troede

Det er ikke bare enkelte medarbejdere, der kan begrænse udbredelsen af meninger, de ikke bryder sig om. Meningsmonopolet opererer med koder beregnet på at "debooste", dvs. forhindre udbredelsen af, konservative synspunkter. Venstreorienterede kan derimod operere uden begrænsninger.

Det fremgår af oplysninger, som en anonym insider fra Facebook har givet til Project Veritas.

Som whistlebloweren forklarer: "Facebook eller en enkelt ansat i Facebook har uindskrænket magt til at rette falske anklager mod enhver, som de ikke kan lide. Ikke nok med, at de anklagede er afskåret fra at gøre noget ved det, de har end ingen anelse om, at de står under anklage."

Det er nok på tide, at vi begynder at tænke på alternativer til Zuckerbergs maskiLæ.

Læs her >>>

talerne fra Folkefesterne 2014-2018