12.11.2006

Islams sande ansigt!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Hvorfor kan venstrefløjen ikke se, det vi andre kan? Bliver de bestukket som i kold-krigstiden?

  

I den vestlige verden er der et sammenfald i opfattelsen af den islamiske kulturkreds i dele af befolkningen. De kulturradikale, og den yderste venstrefløj fortsætter, -trods de mange terror-handlinger fra islamiske kredse mod de vestlige lande, med at plædere for en øget indvandring fra de islamiske lande til Vesten.

Deres forsvar er, at vesten kommer til at mangle arbejdskraft, - og at Islam er en fredelig religion, der vil styrke og berige Vesten. 

Jeg er ikke enig heri.

Blot i denne uge, er der kommet telegramoplysninger, som beretter om en anden side af islams ansigt.

 11. november kan Reuters fortælle, at en argentinsk dommer har udstedt en international arrestordre på Irans tidligere præsident Akbar Hashemi Rafsanjani. Otte andre personer er også eftersøgt i forbindelse med et bombeangreb i 1994 på et jødisk kulturcenter i Argentinas hovedstad Buenos Aires.

 85 blev dræbt og 200 såret. Argentina mener, at bombeangrebet blev gennemført af den libanesiske Hizbollah-milits med støtte fra Iran.

Iran nægter al kendskab til bombeangrebet.

 11. november kan AFP fortælle, at terrornetværket AL Qaida truer med at sprænge Det Hvide Hus i luften, en handling som skal blive indledningen på oprettelsen af et islamisk kalifat i Irak.

"I dag forkynder vi, at et stadie i jihad (hellig krig) er afsluttet, og et andet begyndt... for at indlede det islamiske kalifats projekt og genoprette islams ære," siger Al Qaida-lederen Abu Hamza al-Muhajer på optagelsen, der er offentliggjort på internettet.

"Vi lover, at vi ikke vil hvile i vor hellige krig ... inden vi sprænger det mest beskidte hus i luften, det der kaldes Det Hvide Hus," lød det fra terrorlederen.

 11. november kan AFP fortælle, at flere end 220 personer er dræbt, et stort antal er såret, og flere landsbyer er raseret efter sammenstød mellem arabiske og ikke-arabiske klaner i denne uge i det østlige Tcad. Det rappoterede lokale indbyggere til FN-udsendige i den urolige region.

"Ifølge oplysninger, vi har fra indbyggere i landsbyerne, er mindst 220 dræbt og mange såret alene i Kersi-regionen," sagde talskvinden for FN´s  Flygtningehøjkommissariat (UNHCR), Helene Caux.

Keris-regionen ligger syd for byen Goz Beida og grænser op til Sudans Dafur-provins.

  

Kilder: Reuters, AFP, og Morgenavisen Jyllands-Posten lørdag den 11. november 2006.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller få alene INDSIGT-UDSYN tilsendt.

Du kan også vælge at støtte vores arbejde økonomisk.

Du tegner abonnement her

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810