12.11.2006

Overarbejde til M15, - og PET !!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Vore kulturberigere giver de europæiske efterretnings- væsener grå hår

 

 Den Danske Forening har jævnligt bragt store artikler i bladet Danskeren, om multietniseringen af  Europa . I begyndelsen af halv-femserne, kunne vi fortælle om store islamiske samfund i bl.a Frankrig og Storbritannien, artikler der var skrevet ud fra de bedste kilder.

 Trods særdeles dystre udsigter i to lande, blev disse artikler ikke omtalt overhovedet i den danske presse. Nu her 12-15 år efter, er vore advarsler blevet til virkelighed i mange europæiske storbyer. 

Idag Lørdag den 11.november, bringer Morgenavisen Jyllands-Posten en artikel af  Jørn Uz Ruby, fra et møde på Queen Mary College i London.

 Her talte generaldirektøren for kontra-spionageorganisationen M15, Eliza Manningham-Buller. M15-chefen advarede om en eskalering af de millitante isalmiske grupperinger i Storbritannien, og sagde bl.a:

 " Fremtidens terrorister vil efter al sandsynlighed anvende kemiske, bakteriologiske, radioaktive, ja, selv atomare våben. For tiden har den britiske efterretningstjeneste M15 mindst 30 alvorlige terrorattentater i kikkerten.

Organisationen overvåger 200 grupper bestående af ca 1.600 perosner, som aktivt er i færd med at planlægge eller hjælpe andre med at udføre terrorhandlinger her og i udlandet."

 Eliza Manningham-Buller advarede på mødet om, at truslen mod det britiske samfund er blevet forværret på grund af den hurtige radikalisering af unge britiske muslimer - hvoraf mange stadig går i skole, men alligevel er parate til at tilslutte sig selvmordsbombernes broderskab.

 Ifølge M15-chefen, er Al-Qaida  allerede i gang med at rekruttere næste generation af terrorister i de britiske skoler.

Ifølge E.M.Buller fører disse spor tilbage til Al-Qaida. Især forbindelsen til Pakistan har vakt stor bekymring i Storbritannien på grund af det store antal briter af pakistansk herkomst. Med en stor rejesaktivitet til slægtninge i hjemlandet slipper mange potentielle terrorister ud under M15´s radar, og modtager militær træning og religiøs indoktrinering i Al-Qaidas lejre på grænsen mellem Pakistan og Afghanistan.

 Derved kan Al-Qaida- bevægelsen bruge Storbritannien som afsæt for sine aktioner. Men også andre steder i Europa, - herunder Danmark. 

I sin tale på Queen Mary College sluttede Eliza Manningham-Buller med følgende:

 "Vi er nødt til at være på vagt over for forsøg på at radikalisere og indoktrinere vore unge, og vi må forsøge at modgå det. Der er radikale elementer i samfundet, der forsøger at udnytte sociale skævheder til deres terroristiske formål.

Kampagnen er aktivt rettet mod de unge, som bliver radikaliseret, udlært og forfærdende hurtigt bliver sendt ud på en mission, der kan ende med at inddrage dem i massemord på deres britiske medborgere."

 Siden attentaterne mod World Trade Center den 11. september 2001, er M15 vokset med 50 pct. og er nu oppe på 2.800 mand. Antallet af konkrete sager er -alene- i år vokset med 80 pct. Der er noget der tyder på, at M15, -og det danske PET kommer på overarbejde i fremtiden.

 

Kilde: Morgenavisen Jyllands-Posten/ Jørn Uz Ruby, lørdag den 11. november 2006.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810