04.11.2006

Klar tale fra Washington Times.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Frankrig tager ikke fat på det virkelige problem: ISLAM.

  

De store problemer med unge muslimske mænd rundt om i de franske storbyer, bliver ofte forklaret som rene sociale problemer. Det er naturligvis en faktor, man ikke helt kan afvise.

 Men sandheden er jo, at deres loyalitet ikke er forbundet med Den Franske Republik. De unge anden og tredje-generations muslimske indvandrere, er kulturelt forankret i den islamiske kulturkreds. Selvom de er født og opvokset i Frankrig!!! 

Det burde franske politikere begynde at forholde sig til, - og tænke konsekvenserne igennem. Stille sig selv det spørgsmål, hvor er Frankrig som europæisk nation om 25 år, med et kæmpe Islamisk samfund i sin midte. 

På den anden side af Atlanten spekulerer man over, hvad der foregår i de magtfulde elitære cirkler i fransk politik og medie kredse. Under overskriften " Intifadaen i Paris` forstæder" skriver Washington Times bl.a: 

" I løbet af en nat i sidste uge blev fire busser erobret og brændt af bander af arabisk eller muslimsk afstamning. Andre angreb fra tilsvarende bander rettede sig direkte mod politi og brandfolk. (...)

At henvise til økonomiske forhold som den eneste årsag - eller bare som den dominerende årsag - er at overse den virkelige fare, som Frankrig står overfor. `Mange unge, mange brandstiftere og mange  hærværksmænd råber Allahu Akbar ( Gud er stor), når de kaster sten mod vores politibiler`, sagde Michel Thooris, leder af fagforbundet Action Police, til AP.

 Den islamiske trussel bliver ikke mindre af de franske myndigheders og de amerikanske mediers vilje til at ignorere den.

Volden vil fortsætte med at ulme, indtil den franske regering bliver rystet ud af sin selvtilfredshed og tager opgøret med den virkelige fare i de parisiske forstæder"

 

Kilde: dato fredag den 3. november 2006.

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810