02.11.2006

Giv Islam fingeren!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Den islamiske verden er hele tiden på kollisionskurs med Vesten.

  

I de seneste dage har der været en del islamiske tilkendegivelser rundt on i verden.

 Den 28. oktober var der demonstrationer i Istanbul på den tyrkiske nationaldag. Her var der banner med påskriften "Vi vil ikke have paven i Tyrkiet".

 I Kuwait er deltagere i fredagsbønnen i moskeér rundt om i landet blevet opfordret til at boykotte danske varer og hade kristne . Den engelsksprogede Kuwait-avis Arab Times skriver, at der ved fredagsbønnen blev uddelt en folder på otte sider, og her bliver der tordnet imod pave Benedikt XVI og Danmark.

 Det er Regenburgs-talen de ømskindede muslimer ikke er kommet sig over.

På forsiden  af folderen er et billede af paven, der rækker armene op mod himlen. På hans albuer er der skrevet "Norge" og "Danmark". Pavens ansigt dækkes af flammer, der kommer fra hans krop, og fra himlen slår der lyn ned i ham. 

I folderen er der afsat et afsnit om Danmark.

Heri står der, at der på dansk tv har været et program, der hedder "Den grimmeste tegning", og hvor taberen skal bære slør. Folderen, hvis forfatter ikke er kendt, opfordrer muslimer til at gøre fire ting:

Had de, der krænker islam, forsvar profeten og støt Islam, fortsæt med boykot af vestlige varer og bed for krænkernes udslettelse.

 I Australien, er den åndelige leder for Australiens 350.000 muslimer muftien sheik Taj Din al-Hilali kommet i modvind blandt de australske ikke-muslimer.

Det hele begyndte i sidste måned, da muftien under en bøn i moskeen sagde, " at kvinder, der ikke bærer slør, er utildækket kød, som inviterer til voldstægt"

Det var muftiens kommentar til, at en række unge muslimske mænd blev idømt lange fængelsstraffe for en massevoldtægt i Sydney i år 2000.

 Udtalelsen fra sheik Taj Din al-Hiali faldt i den største moske i Sydney, hvor han sagde, " at en kvinde, der ikke er tildækket, får, hvad hun fortjener, for hvis hun ikke havde ladet sit kød være utikldækket, ville katten ikke have taget det"

 Den australske regeringsleder Howard er rystet, det er der god grund til. Howard har nemlig selv udnævnt den 66- årige al-Hilali til et rådgivende muslimsk panel på 14 medlemmer, som blev nedsat af premierministeren efter terrorattentaterne i London forrige sommer.

Al- Hilali har gentagne gange erklæret, at Howard, George Bush, og Tony Blair, er den virkelige ondskabens akse.

  

Kilder: Morgenavisen Jyllands-Posten søndag den 29. oktober 2006.

 

          24 timer Mandag den 30. oktober 2006.

 

         

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810