29.10.2006

Kræmmer-holdning!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Arla prostituerer sig selv og Danmark!!!

 

 Under den første Muhammed-krise var den dansk/svenske mejerikoncern Arla Foods hurtigt ude med en opfordring til statsminister Anders Fogh Rasmussen, om at undskylde Morgenavisen Jyllands-Postens karikatur tegninger af profeten Muhammed.

 Den store koncern gik heldigvis forgæves med deres andragende:

Statsministeren stod fast, der kom ikke nogen undskyldning til de muslimske lande. Ytringsfriheden og Danmarks selvrespekt var fuld intakt.

 Det samme kan man ikke sige om Arla. Her var man parat til at bukke og udlevere genboen Morgenavisen Jyllands-Posten til ”skammekrogen”. Trods JP’s  hæderlige bevæggrunde for at bringe Muhammed-tegningerne, nemlig at afprøve, om der fandtes selvcensur iblandt danske karikatur tegnere.

Det var tilfælde i et vist omfang.

 Nu her under den anden Muhammed-krise, er Arla igen ude med deres opportunistiske sindelag. Her taler koncernen om ungdomspolitikernes optræden for ” smålig og uansvarlig”. Hertil er at sige: Hvis der er nogen, der har optrådt småligt og uansvarligt, så er det Arla!

Både under den første Muhammed-krise, men også i deres forretningsmetoder overfor de mindre mejerier, der i flere tilfælde, er blevet udelukket fra store supermarkedskæder, fordi Arla fik særaftaler med butikskæderne. Denne uhæderlige trafik er da heldigvis stoppet af vore uafhængige domstole.

 Torsdag den 19. oktober kunne man læse følgende ynkelige pressemeddelelse over Ritzau under overskriften ” Arla i ny Muhammed-modoffensiv

 ”Den danske mejerigigant Arla Foods har indrykket annoncer i aviser i Kuwait, hvor selskabet fordømmer den omstridte video, hvor medlemmer af Dansk Folkepartis Ungdom (DFU) konkurrerer om at udstille profeten Muhammed på den mest nedværdigende måde.

 Ifølge det amerikanske nyhedsbureau Associated Press (AP) kalder det danske selskab ungdomspolitikernes optræden for ”smålig og uansvarlig”.

Arla Foods fordømmer kraftigt ungdomspartiets handlinger, hedder det i flere arabiske medier, hvor det bl.a. lyder, at ” Arla forsikrer alle muslimer om, at hvad denne lille gruppe gjorde i Danmark, taler hverken for Arla eller det danske folk.”

 

Det er det, man kan kalde kræmmeragtig handling. Hvad bliver det næste træk fra Ravnsbjerbakken i Viby J?

 

  

Kilde: Ritzau den 19. oktober 2006.

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810