27.10.2006

Ansvarsløs holdning på The Independent!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Engelsk klon af Politiken

  

Debatten om muslimers påklædning i det offentlige rum, har stået på længe rundt om i de europæiske lande.

Jeg har den opfattelse, at det må være et krav, at man kan identificere de personer man møder på sin vej.

En burka-klædt kvinde, - eller mand, kan jo udrette hvad de vil i denne klædedragt.

Der skal ikke ret megen fantasi til at forestille sig en burka-klædt person, gå ind på en undergrundsstation i en europæisk storby, -eller Metroen i København, med et par tidsindstillet bomber under burkaen!!!

 Her skal politisk korrekte politikere, redaktører og andre meningsdannere respektere den reelle fare ved den muslimske påklædning. Hvad ellers?

 Alligevel findes denne type af letsindige personer, der ikke har lært noget som helst af terror-anslagene i London, Madrid og New York.

 Læs blot her, hvad en ansvarsløs redaktør på The Independent, London kan skrive den 18. oktober, under overskriften "Overophedet debat om religiøs påklædning

" - Det føles, som om det er meget længe siden englænderne med en vis upartiskhed, ja endog selvtilfredshed, fulgte fransk debat om at bære slør i skolerne.

 I dag oplever vi ugentlig et nyt, ofte klodset bidrag fra en minister om, hvad der synes at være en eskalerende kontrovers over islams plads i det engelske samfund i almindelighed, og islamisk påklædning i særdeleshed.

Der er en klar fare for, at nærmest alle offentlige personer føler, det er deres pligt, af de forkerte grunde, at fremkomme med gennerelle udtalelser om islam, uanset om disse blot øger temperaturen i en allerede overophedet debat.

 Når vi henkastet hælder lidt mere benzin på det komplekse og følsomme bål, som religiøs påklædning udgør i et frit samfund, gør vi det simpelthen vanskeligere at forhindre, at en diskussion, som burde være rationel forvandler sig til hysteri."

  

Kilde: Dagbladet Information torsdag den 19. oktober 2006.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller få alene INDSIGT-UDSYN tilsendt.

Du kan også vælge at støtte vores arbejde økonomisk.

Du tegner abonnement her

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810

                   det frie ord>>>

OPGØRET >>>Reconquista>>>