23.10.2006

Uansvarlig lederskribent på Expressen!!

Stor svensk avis svigter svenskerne med expressfart.

Broderelandet Sverige, var i mange år et land danske poitikere skelede til, når det gjaldt reformer på forskellige områder. Det har ikke været så "moderne" de seneste år.

Det svenske samfund, er idag - stadig -  tynget af en, svag økonomi, -og en svag svensk krone. En af årsagerne hertil er, at Sveriges omkostninger til de fremmede har været kraftige og tyngende.

Dertil har den enorme indvandring til Sverige de seneste 20-25 år gjort landet usikkert som samfund.

Mord, vold og grov kriminalitet antager idag nogle højder, som vi, -endnu,ikke kender til i Danmark.

Trods disse bitre erfaringer, plæderer en del af Sveriges politikere og meningsdannere stadig for øget indvandring. Det modsatte synspunkt, får ingen spalteplads, der er uden overdrivelse totalitære tilstande, i det berømte folkehjem.

I den forgange uge, var den store tabloidavis Expressen ude med en ledende artikel, der strider imod al fornuft.

Læs blot følgende:

" Sverige må blive attraktiv for jobsøgende rundt om i verden. Fordelene er på vores side, for arbejds-indvandring er nødvendigt for at sikre velfærden. Men der er også en anden fordel:

Det kan redde vores inhumane og dysfunktionelle indvandrepolitik. For det dybt kyniske i den førte politik har været, at mennesker uden åbenlyse asylgrunde kun har fået lov til at blive, hvis de har vist angst og frygt

For at blive en del af den lille skare, der ikke sendes retur, er det altså bedre at begå selvmordsforsøg end at vise sin brændende interesse. Mennesker, der vil udleve deres drøm i et frit samfund, tvinges til at hævde beskyttelsesbehov, og drømmmene brydes ned i takt med dem selv.

At have en stor arbejdskraftindvandring sammen med en generøs asylindvandring ville derfor løse en række problemer (....)."

Ovenstående leder, er et godt eksempel på de opdtelte samfund. Den utvivlsomt højt lønnede redaktør på Expressen i Stockholm, sidder på sit lune kontor, og sætter retningslinjer for de mange ghettoer der findes i de svenske storbyer.

Lederskribenten kommer ikke i disse kvarterer. Kommer der kritiske røster fra de omringede landsmænd, ryger det lodret i papirkurven.

Den svenske presse har svigtet en vigtig opgave. Nemlig at forsvare de svageste svenskeres ret til at kunne leve som svenskere i deres eget land, og holde ordet frit i den svenske debat.

Kilde: dato fredag den 20. oktober 2006.

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening