22.10.2006

Rette kurs Espersen!!!

Det drejer sig om Søren Espersen - ikke den Espersen, som får folk til at kaste op.

I forbindelse med Muhammed-tegningerne ved DFU´s sommerstævne, har Dagbladet Information´s Mette Klingsey, interviewet Dansk Folkepartis skarpe og begavede udenrigsordfører Søren Espersen i weekend-udgaven den 14.-15. oktober, under overskriften ”En hyldest til provokationen”

Her siger Søren Espersen bl.a:

Jeg siger bare, at det er et spørgsmål om, hvorvidt vi fundamentalt vil ændre vores samfund. Det pudsige er så også, at danskerne har en form for stædighed: Hvis nogle truer, så skal de få tegninger at se!

Jo mere, de truer, desto mere stædig vil den vestlige verden blive, for det går op for folk, at det her er begyndelsen til en eksistenskamp. Så alvorligt er det”

Søren Espersen  fortsætter:

”Nu venter vi så fredagsbønnen. Tænk, at vi i Danmark sidder og venter på en fredagsbøn! Hvad rager det os?

Det gør det så nu. Men uanset hvor mange fornærmelser, der kunne blive rettet mod os, så reagerer vi ikke ved at knalde en kalashnikov i hovedet på dem. Det er der, jeg ser eksistenskampen”

Kilde: Dagbladet Information/weekend 14.-15. oktober 2006.

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening