20.10.2006

En skarp Pittelkow.

Emma Gad er yt - spørg i stedet din lokale islamist!!!

Bedst som de  andre ungdomsorganisationer havde besluttet at boykotte  DFU (Dansk Folkepartis Ungdom) på grund af tegningerne, viste det sig, at også de reneste af de rene, nemlig Radikal Ungdom havde begået noget lignende. Krise! Nu er Radikal Ungdom vel nødt til at boykotte sig selv.

Intet er for småt, hvis man vil krænkes- og det vil islamisterne, fordi de bruger krænkelsen til deres politiske formål. De sætter regeringer og andre muslimske kræfter under pres for at gøre det samme.

Hvis vestlige samfund accepterer islamisternes dagsorden, bliver der tale om en vedvarende baglæns bevægelse, der i princippet først stopper den dag, vi adopterer det forhold til ytringsfriheden, som foreskrives af shariaen, den islamiske lov.

Forfatteren Ralf Pittelkow  ”Takt og tone og Muhammed” i Morgenavisen Jyllands-Posten søndag den 15 oktober 2006.

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening