12.10.2006

Islam anbefaler (mis)brug af småpiger

Forfatter: Harry Vinter

Den store profet Muhammed blev forelsket i den lille Aisha, da hun var 4-5 år

Den store profet Muhammed blev forelsket i den lille Aisha, da hun var 4-5 år.

”Jeg plejede at lege med mine dukker, når Profeten var til stede, og mine veninder plejede også at lege med mig. Når Allahs profet trådte ind, hvor jeg bor, plejede mine veninder at gemme sig, men profeten kaldte på dem og bad dem være med i legen.” beretter historieskriveren Fateh-al-Bari på Aishas vegne.

Hun var datter af Muhammeds tro følgesvend Abu Bakr, som dårligt kunne afslå Muhammeds ønske om at gifte sig med Aisha. Men han overtalte dog Muhammed til at vente med at fuldbyrde ægteskabet til Aisha var knapt 9 år. (8 år og 8 måneder ifølge den muhamedanske månekalender).

Muhammed var da 53.

Den store profets gerninger er eksempel til efterfølgelse for alle muslimer. Derfor anser muslimer 9 år for at være en passende alder for piger at blive gift på. At den ideelle giftealder ikke er lavere, må tilskrives Aku Bakr. Havde det stået til Muhammed alene, ville den ideelle giftealder have været lavere.

Men piger må gerne udnyttes til sex, selv om de er yngre. Irans store ”frelser” ayatollah Khomenei fastslår i sin bog Tahrirolvasyleh fra 1990 blandt andet:

”En mand kan have seksuel glæde af et barn, fra det er baby. Man han bør ikke gennembryde hendes mødom. Anden form for seksuel brug af barnet er i orden. Hvis en mand gennembryder pigens mødom, skal han sørge for hendes underhold resten af hendes liv. Men pigen skal ikke regnes for en af hans 4 permanente koner, og manden bør ikke gifte sig med pigens søster.”

Videre skriver Khomenei:

”Det er bedre for en pige at blive gift, så hun kan få sin første menstruation i sin mands hus fremfor i sin fars hus. Enhver far, som bortgifter sin datter i så ung en alder, vil få en permanent plads i himlen.”

 

Kilde: Iranske kvinders hjemmeside: http://www.homa.org/

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810