09.10.2006

Fort EUROPA - Tak!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen 

 Sydsvenska Dagbladet, der er en stor tilhænger af multietniseringen af Sverige, er i en ledende artikel fremkommet med et meget ugennemtænkt forslag, i forbindelse med den illegale indvandring langs de spanske kyster. 

Det står klart, at den demografiske udvikling på det afrikanske kontinent, ikke er trængt ind i redaktionslokalerne på Sydsvenska Dagbladet. Der er her tale om flere hundrede millioner afrikanere, der nærer et stort ønske om at komme til det rige Europa. Det kan man ikke bebrejde dem.

Men  det vil naturligvis være en håbløs opgave for Europa, der allerede er blevet destabilliseret af den især store islamiske indvandring. Hvis Europa skal hjælpe de fattige lande i Afrika, skal det ske i Afrika.

Alt andet er inhumant, og rablende vanvittigt!!!

 Sydsvenske Dagbladet skriver i den forbindelse bl.a. 

" Ifølge Røde Kors er op mod 3.000 druknet i havet ud for Europa. For EU er det et problem. Antallet af immigranter i synkefærdige både på vej mod EU stiger. 

Flere lande har kritiseret Spanien for at have givet rundt regnet 600.000 illegale indvandrere opholdstilladelse. Otte Sydeuropæiske lande har krævet mere handling fra EU og EU´s justitsministre har nu taget skridt til yderligere grænsekontrol langs den sydlige grænse.

Men der er en løsning, der både er mere human og økonomisk rationel:

Mere arbejdskraft-indvandring. Allerede i dag har europæerne stor glæde af de papirløse indvandreres billige arbejdskraft. De bidrager væsentligt til Europa´s BNP uden at have nogen rettigheder. Giv grønt lys for arbejde."

  

Kilde: dato mandag den 9. oktober 2006. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810