04.10.2006

Islam, ikke kun på fransk visit!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Rablende gale muslimer på krigsstien i Frankrig!!!

  

Der sker en del i Frankrig omkring den multietniske udvikling.

Siden den 20. september har den franske filisofiprofessor Robert Redeker måttet leve under politibeskyttelse på et hemmeligt sted. Årsagen er, at R.Redeker den 19. september skrev et meget kritisk indlæg om profeten Muhammed i avisen Le Figaro.

 Herefter brød vreden ud hos de sarte muslimske ekstremister. På hjemmesider for ekstreme islamister kan man nu finde den 52-årige Redekers navn, billede, samt en kørevejledning til hans hjemadresse, samt et budskab om at`svinet`skal dø.

 Den franske efterretningstjeneste tager sagen meget alvorligt. Ifølge AFP skifter Redeker opholdsted hver anden dag.

I sin artikel skrev Redeker, at "had og vold lever i den bog som alle muslimer undervises i og at profeten Muhammed beskrev sig selv som en nådesløs kriger, plyndrer, jødemorder og polygam"

Episoden har fået de egyptiske og tunesiske regeringer til at indføre yderligere censur.

 Det har fået den kultur-radikale avis Le Monde, Paris, på banen.

 Den 1. oktober skriver Le Monde følgende under overskriften " Livsfarlig blasfemi"

 " - Hvad filosoffen Robert Redeker skrev i Le Figaro den 19. september, var typisk for denne skribents pamfletagtige produktion. 

Overdrevent, fyldt med tilsnigelser og rent ud sagt uklogt provokatorisk. Han hævdede heri bl.a. at forbudet mod at bære G-strengParis-Plages (strandbred ved Seinens bred,red.) udtrykker en "islamisering af sjælene", og at islam i lighed med kommunismen anser "generøsitet, frisind, tolerance, ømhed, en fri kønsmoral og frihed for kvinder som tegn på dekadence", og han omtaler Muhammed som " ubarmhjertig krigsgeneral, røverhøvding, nedslagter af jøder og polygam."

 Premierminister Domiinique de Villepin er ilet til forsvar for filisofiprofessoren, men man skal lægge mærke til sidste del af hans udtalelse:

"Vi lever i et demokrati, hvor alle må kunne udtrykke sig frit -i respekt, selvfølgelig, for andre. Dette er den eneste grænse, denne frihed må anerkende." Som ytringsfrihedens ekstreme grænse er ingen blasfemi uden risiko, men ingen blasfemi kan under nogen omstændigheder retfærdiggøre, at der udstedes dødsfatwaer mod dens ophavsmand."

 

 

 

 

Kilder: Dagbladet Information den 2. og 3. oktober 2006.

 

          dato: Mandag den 2. oktober 2006.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810