26.01.2019

Jerngreb

Forfatter: Steffen Wernberg-MøllerHvad gør man, når myndighederne er fjende af folket, og folket fjende af dig ?

Det er hårde ord, men vist desværre korrekt i dagens Danmark.

Som det er nu, er myndighederne gået "all in" i en global ordentlighedstrend, der reelt betyder, at landet på længere sigt står til at blive et Kalifat.

Frem for at modgå denne dødbringende ordentlighed, accepteres censur og en tabuisering af islam. Det er en linje der gennem mange år nu, er blevet fulgt af en majoritet i Folketinget, ikke mindst det regeringsbærende parti, uanset om det har været S eller V.

Internationale regler og en usund symbiose med medierne, holder politikerne i et jerngreb. Et greb der i styrke er proportionalt med deres frygt for dårlig omtale. 

Politikernes eksempel smitter dårligt af på resten af myndighederne i samfundet.

Konsekvenserne er så katastrofale, at fjender er det eneste ord for det.

Men også folket er fjende af folket, og dermed fjende at dig. Den enkelte. Patrioten.  

Selv de mindste samfund har en korrekt elite. Når den enkelte ude i de små samfund advarer om de politiske ideologiske dele af islam, så bliver der stille. Nogen skuler. Resten er tyst.

Gør man dertil "de gode" i lokalsamfundet, dem der er travlt optaget af at hjælpe "flygtninge", opmærksom på, at man altså ikke er gode kristne, når man baner vejen for islam, så bliver der dødstille.  

En del er måske nok enige, men tør af frygt for sociale sanktioner ikke tilkendegive deres støtte. Konkret føles det som kringsat af venligboere, muslimer og så dem der ikke siger noget.

De føles alle sammen som fjender. 

Ligesom politikerne holdes i et jerngreb, forårsaget af deres egen frygt, så holdes også folket fast i et jerngreb af sig selv. Et greb der er lige så stærkt som frygten for ikke at være socialt accepteret i gruppen.

For et menneske er det stærke kræfter der er i spil. Frygten for marginalisering. Frygten for at blive lagt for had. Udstødt.

Kilden til det jerngreb som både politikerne og folket holdes i, er den til lejligheden - globaliseringen - opfundne ordentlighed. Korrektheden. Trædes der udenfor, "falder der brænde ned".

Man kunne kalde det en ny form for Jantelov, og den handlingslammer på det helt forkerte tidspunkt.

Lige når der er allermest brug for styrke, er landets ledelse lammet og folkets evne til at mobilisere afmonteret. Det mindste pip kvæles i fødslen.

Steffen Wernberg-Møller    

 

 

 

      

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810