02.10.2006

DDF medlems svar på Jeg hader og foragter muslimer

Forfatter: Lene

Svar til en "muslimhader".

 

Kære Merethe Egeberg Holm

Jeg har netop læst dit brev http://www.dendanskeforening.dk/side1-cid-1-aid-1261-mid-1-params-2.html

, og føler mig foranlediget til at reagere.  

Hvordan du kan hade og foragte over en milliard mennesker, du umuligt kan kende personligt alle sammen, går over min forstand. 

Det er ytringer som dem du har givet udtryk for, der giver frihedskæmpere/ modstandsfolks modstandere vind i sejlene.  

Frihedskæmpere og modstandsfolk uanset politisk observans, hudfarve, religiøsitet mv. sættes alle i samme bås, nemlig som ”ultra højreorienterede inhumane racister, fascister og nazister”, desuagtet at nazisterne er national-socialister og altså hørende til på den yderste venstrefløj ligesom de såkaldt ”autonome” (vore arge modstandere) også gør det – og desuagtet at Den Danske Forening og Dansk Samling er grundlagt af gamle modstandsfolk/ frihedskæmpere, der var (og er) imod nazismen.

 Personligt er jeg og har altid været venstreorienteret, jeg er kristen, og er imod enhver form for totalitær ideologi, herunder nazisme, kommunisme, fascisme, islam.

 Jeg går ind for bevarelse af de enkelte folkeslags ret til eget land, sprog og kultur. Sidstnævnte er islamlobbyen med den politiske korrektheds hallal-hippie elite i spidsen, i gang med at fratage os, da man de sidste 30-40 år har tilladt en massiv indvandring af folk fra kulturer, der er diametralt modsatte eller blot slet og ret uforenelige med den danske (og de øvrige vestlige folkeslags) kultur.

 De indvandrede folk fra 3. verdenslande har en væsentligt højere fertilitetsrate end det danske folk har, hvorfor danskerne vil være et mindretal i Danmark i løbet af dette århundrede, med mindre vi lukker grænserne og påbegynder masse hjemsendelser. Jeg mener ingenlunde man kan bebrejde (mange af) de enkelte muslimer den udvikling og de fremtidsudsigter, vore valgte politikere og den øvrige elite er ansvarlig for.  

De enkelte muslimer er lige så forskellige og derfor hhv. gode og onde (eller begge dele) som f.eks. de kristne er det. Hovedparten af muslimerne bør blot ikke bo her i landet, eller i andre vestlige lande for den sags skyld, idet deres og vores kulturer er diametralt modsatte – hvilket siger sig selv skaber en masse konflikter. 

Jeg kunne personligt ønske mig, at den pædofile landevejsrøver og mandschauvinist Muhammed aldrig havde fundet på at udråbe sig selv til værende ”profet”, for jeg mener at islam er den værste svøbe menneskeheden nogensinde har været udsat for. 

Ikke desto mindre mener jeg, at det vil være lige så kulturetnocentrisk at påtvinge de muslimske lande og folk vores sekulariserede kristendom i form af ”menneskerettigheder”, ”demokrati” og ”individualisme” – som det er kulturetnocentrisk at pådutte de vestlige folk krav om ”globaliseret kulturberigelse” i vores trods alt oprindeligt så forskelligartede nationale lande. 

”Muslimerne” har nu tilkæmpet sig 57 lande i et kæmpe landsområde, de kan ”boltre” sig på. Det bør de have ret til – mens vi bør have ret til at beholde den lille klat jord, der endnu hedder Danmark.

Danskerne har altid rejst meget ud – lad os fortsætte med det. Det kan være særdeles interessant og lærerigt for vesterlændinge at besøge de vidt forskellige muslimske lande, og især at lære om den interne splittelse religiøst (mellem sunni og shiit-muslimer), etnisk (mellem f.eks. tyrkere, arabere, kurdere, persere, negre) og at studere den massive undertrykkelse af piger og kvinder. Måske kan man endda danne venskaber med ”muslimer” ligesom jeg o.a. har gjort det.

 Lad os møde andre folk med respekt og den tolerance, der er ærke-dansk.

 Lad os forklare de herboende muslimer at det ikke er dem som mennesker, vi har noget imod. Det er heller ikke hudfarve, etnicitet eller skostørrelse, der betyder noget.

 Det vi ønsker, er genindførelse af Folkeretten og at få de verdsliggjort kristne menneskerettigheder tilbage – dvs. retten til eget land, sprog og kultur. Vi ønsker at bevare (eller igen opnå) demokratiet og vore frihedsrettigheder, men da såvel Menneskerettighederne, Demokrati og Frihedsrettighederne er i diametral modsætning til islam, ser vi os nødsaget til at bede langt hovedparten af de herboende muslimer om at flytte til et af de mange muslimske lande, hvor de vil kunne slippe for vores (for mange af dem at se) krænkende, ligestillingsbaserede modernitet.

 

Stor og varm, venlig hilsen

 Lene     

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810