25.11.2018

AfDs formand: Immigrationen til Tyskland er en svøbe

Forfatter: SLJ

Udvalgte citater fra Alexander Gaulands tale i Forbundsdagen d. 21. november 2018 under debatten om finansloven for 2019.

Udvalgte citater fra AfDs co-formand og co-gruppeformand for partiets Forbundsdagsgruppe, Alexander Gaulands tale i Forbundsdagen d. 21. november 2018 under debatten om finansloven for 2019.

”Migrationens dødelige bivirkninger er åbenlyse.”

”Indvandringen til vort land koster enorme summer, men regeringen gør, hvad den kan for at fortie dette forhold.”

”Minister for udviklingshjælp Gerd Müller har dog nævnt beløbet 30 milliarder euro, som en million immigranter årligt koster de offentlige kasser. Da 1½ million immigranter siden 2015 er kommet til Tyskland, bliver det altså til 45 milliarder euro om året.”

Instituttet for tysk erhvervsliv (Das Institut der deutschen Wirtschaft) har beregnet udgiften til 50 milliarder euro om året. Instituttet for økonomisk forskning i Kiel (Das Kieler Institut für Wirtschaftsforschung) kommer frem til 55 milliarder årligt.”

”Til sammenligning gav staten sidste år 6,4 milliarder euro ud på børnepenge og orlov til nybagte forældre, 6,6 milliarder euro blev anvendt til udbygning og renovering af statsveje og motorveje. For det kommende finansår er der budgetteret med 17 milliarder euro til uddannelse og forskning, som jo bekendt er en investering i vor fremtid.”

”En stor del af de indvandrere, som vi har fået i de senere år, hører til i kategorien: primære eller sekundære analfabeter.”

”70% af migranterne dropper ifølge Håndværksforeningen (Die Handwerkskammer) ud af en læreplads.”

”Hver anden arbejdsløs i de ti vestlige delstater havde sidste år en indvandrerbaggrund.”

”Omtrent 30% af indsatte i tyske fængsler er udlændinge.” (Tallet omfatter ikke indsatte med udenlandsk baggrund, der har opnået tysk statsborgerskab)  

”En velfærdsstat og åbne grænser kan ikke lade sig gøre på én og samme tid. Det svarer til, at man midt om vinteren lukker vinduerne op og skruer op for varmen for at holde temperaturen.”

”Mine damer og herrer, jeg beder Dem om at have følgende tal for øje: Afrikas befolkning vokser med 1 million i løbet af 12 dage. Med andre ord vil de 1,5 millioner migranter, der siden 2015 er kommet hertil med Merkels politik om åbne grænser, og som har påført og fortsat påfører vort land enorme problemer, svare til, hvad befolkningsoverskuddet er inden for 18 dage i Afrika. Hvad vi har gjort og vil gøre, vil ikke betyde nogen som helst forskel.”

Global Compact for Migration, som regeringen vil tiltræde inden for få dage, nævner ikke årsagen til migrationen med én eneste stavelse: befolkningseksplosionen. De, der vil tilbyde Europa som en løsning herfor, vil svække Europa og på ingen måde hjælpe Afrika.”

Jeg vil ikke afslutte min tale med et Bismarck-citat, hvilket jeg ellers ynder at gøre, men med et citat af Abraham Lincoln: ”I vil ikke styrke de svage ved at svække de stærke. I vil ikke hjælpe dem, som skal tjene til deres eget udkomme, ved at ruinere dem, som betaler.”                                     

Hør Alexander Gaulands fulde tale – for de tyskkyndige.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810