25.11.2018

FN: Migration er en menneskerettighed

Forfatter:

• Det kan ikke understreges nok, at denne aftale ikke handler om flygtninge, der flygter fra forfølgelse, eller deres ret til beskyttelse i henhold til international lov. Aftalen udbreder i stedet den radikale idé, at migration – uanset årsagen – er noget, der skal fremmes, støttes og beskyttes.
  • FN har ingen interesse i at indrømme, at deres aftale fremmer migration som en menneskerettighed; Indtil fornylig var der ikke megen debat om det. Ved en større debat risikerer hele projektet at blive bragt i fare.
  • FN's medlemslande forventes ikke kun at åbne deres grænser for hele verdens migranter; de skal også hjælpe dem med at vælge deres fremtidige land ved at give dem udførlig information om hvert enkelt land, som de måtte ønske at bosætte sig i.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.