De skal også vide, det er jul, jul, jul, jul, jul, jul. De skal også vide

Forfatter:

Vi mødes 1. december kl. 13 på Israels Plads

FOR FRIHED oplyser:

JUL TIL NØRREBRO.
OBS. Startsted for juleoptoget til Nørrebro er Israels Plads lige ved Nørreport station i København.

For Frihed er rigtigt stolte over at kunne præsentere Marie Krarup, integrationsordfører for Dansk Folkeparti som taler, til For Friheds årlige juledemonstration, som igen i år kommer til at gå til Nørrebro.
Nørrebro som igen i år har svært ved at komme i den rette julestemning.
I år startede diskutionen om Julebelysningen på Nørrebrogade allerede sidst på sommeren om hvem der skal betale for denne udsmykning. Om Nørrebro får sin julebelysning i år er uvist og derfor går For Frihed til den københavske bydel igen, for at hjælpe med at sprede den rette julestemning.

Kilde: FOR FRIHED

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.