20.09.2006

Pave Benedict, -sagen,vil skabe klarhed!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Muslimerne har bøjet det i neon. De ønsker middelalder og krig mod Vesten. SMID DEM UD!!!

  

Til læserne af DDF`s hjemmeside, skal jeg ikke skjule, at jeg trods min beton-lutherske opfattelse, betragter jeg paven Benedict XVI som en stor personlighed, der har noget at sige til sin samtid.

Det er betryggende, at pave Benedict, ikke har brugt ordet undskyld, men har givet udtryk for sin bekymring over reaktionerne over sine udtalelser. At en hysterisk Islamisk verden ikke kan eller ikke vil forstå, hvad det er paven har sagt i sin forelæsning på universitetet i Regensburg bliver deres egen sag. Når det gælder had og gengældelse , er det dog en kendsgerning, at den Islamiske kulturkreds er leveringsdygtig i såvel kontante terror-handlinger, og opfordring til mere teror. 

Under Muhammed-konflikten afholdt islamister en demonstration  midt i London under meget voldforherligende og truende slogans. På foto fra demonstrationen kan man læse følgende på plakaterne: 

" Halshug dem, der fornærmer islam." " Europa er kræft. Islam er svaret"  "Udryd dem, der tilsmudser islam."  " Islam vil herske over verden."  " Til helvede med frihed."  " Europa, tag ved lære af 9/11"  " Europa, du kommer til at betale, dit 9/11 er på vej."   "Vær forberedt på det virkelige holocaust." 

Ja, sådan er tonen fra en del af Islam. Ovenikøbet fra kredse der har fast bopæl i Europa, man må stille det spørgsmål, om det er det de ønsker for Europa i fremtiden.

Hvis det er tilfældet, må vi frigøre os fra disse mørkemænd hurtigst muligt.

 Den aktuelle sag om pavens forelæsning, vil utvivlsomt fortsætte et stykke tid endnu, det er udmærket. Så er der mulighed for at kunner se forskellen på den islamiske tradition, og den europæiske.

 Udviklingen, omkring pave-sagen har den internationale presses store bevågenhed.

 Den 18. september skriver Die Welt, Berlin følgende:

 EU som prygelknabe:

 " - Muslimers vrede over pave Benedikt XVI`s citat savner ethvert grundlag, for så vidt at Hans Hellighed udelukkende udtrykte en historisk kendsgerning.

 Det er hverken provokatorisk eller blasfemisk at påpege at kristendommen - alle sine historiske synder til trods - ikke er nogen erobringsreligion, og at den herved står i modsætning til islam, således som sidstnævnte blev praktiseret personligt og med stor succes af profeten Muhammed.

 De hysteriske reaktioner fra den islamiske verden viser, at der findes tilstrækkeligt med indflydelsesrige personer, som lurer på selv den spinkleste lejlighed til at ophidse til civillisationskonfrontation."

 Den 18. september skriver Le Figaro, Paris følgende:

 Hadet blev sluppet løs:

 " -Der er ingen lighed med den latterlige og forkastelige affære med Muhammed-tegningerne. Det er også beroligende at paven ikke forestiller sig tro uden fornuft. Det er iikke disse synspunkter, som er beklagelige, men misbruget af dem. Det er ikke den hellige fader, som er ansvarlig for at have sluppet hadet løs blandt de arabisk-muslimske masser. Det er derimod dem, som fabrikerer et hvilket som helst påskud for at  manipulere med deres naive trosfæller og holde deres uvidenhed intakt, ud fra rent politiske motiver.

 Disse statsledere eller religiøse repræsentanter, fra Teheran til Nablus, fra Mogadishu til Bagdad, som ser en interesse i at puste til gløderne fra civillisationernes sammenstød for at styrke deres verdslige eller åndelige magt.

 Eller de, som bliver beskyldt for at danne pagt med de vestlige `satan-lande`, og som ser sig nødsaget til at følge med strømmen for at genoprette deres autoritet."

 Den 18.september skriver Libération,Paris følgende:

 Den fejlbarlige pave:

 " - Der er intet værre end en ufejlbarlig pave, der begår en fejl.! Vel var Benedikt XVI`s citat taget ud af kontekst, ligesom han gjorde klart, at han med dette ikke udtrykte sin egen opfattelse. Og vel har den arabiske verdens udemokratiske regimer interesse i at vække folkeopinionens vrede for at komme de islamitiske bevægelser, der truer dem, i forkøbet.

 Dette undskylder dog ikke paven. Han har muligvis ingen divisioner, men hans ord vejer tungt. Han er ikke en simpel karikaturtegner, men en politisk magtfaktor, som burde være klogere end at forsøge på at konkurrere med Bushs  neokonservativisme om at anstifte en civillisationskrig. Vist er islam ikke tabu og må tåle kritik og fri debat, men intet er vundet ved at sammenblande muslimernes religion med vold og terrorisme."

  

Kilder: Dagbladet Information, tirsdag den 19. september 2006.

 

          dato tirsdag den19. september 2006.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810