06.11.2018

Falske mangfoldigheds-feminister

Forfatter: Michael Thestrup

Pernille Vermund står til at komme ind i Folketinget

Meningsmålingerne tyder på, at Nye Borgerlige, med Pernille Vermund i spidsen, kommer over spærregrænsen ved næste valg. Et nyt parti i Folketinget er en sejr for mangfoldigheden! En ny kvindelig partiformand på tinge er en sejr for kvindesagen! Eller hvad?

Mangfoldighedsaktivister og feminister er helt stille. Hvor er alle dem, som heppede på Helle Thorning-Schmidt (S) og Hillary Clinton, fordi de er kvinder? Hvor er forkæmperne for mangfoldighedsskabende kvindekvoter. Stilheden er også larmende, når det gælder kampen mod muslimsk kvindeundertrykkelse og dominanskultur.

Forklaringen er, at selvhævdende mangfoldigheds-feminister er ligeglade med mangfoldighed og kønnenes ligestilling. Til gengæld spiller de aggressivt de to kort, hvis det kan fremme en rød dagsorden.

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening