26.10.2018

Lykkes det, Løkke?

Forfatter: Michael Thestrup

Deja-vu

 

Regeringens udspil til efterårets finanslovsforhandlinger indeholder elementer fra en ghettoplan som blandt andet sigter mod »omdannelse«, »udvikling« og »nedrivninger« i »udsatte« boligområder. Hurra! - endelig bliver der gjort op med de indvandrer tætte parallelsamfund og den medfølgende fattigdom, ufrihed, sociale kontrol, kriminalitet og sikkerhedsrisiko.
Men hov, i 2013 gjorde Helle Thorning (S) og SRSF-regeringen nøjagtigt det samme -uden resultat. I 2004 var det VK-regeringen og Anders Fogh Rasmussen (V), som søsatte en kostbar »strategi mod ghettoisering« - uden held. I 2000 var det SR-regeringen og statsminister Poul Nyrup Rasmussen (S), som iværksatte en »handlingsplan mod ghettoisering« for at »undgå yderligere ghettoisering og forslumring« - som også fejlede. Denne plan kom som en opfølgning på Nyrups første store ghettopakke fra 1994, som heller ikke løste problemet.
Danmarks Statistik dokumenterer år for år, at herboende muslimer i gennemsnit er underuddannede, underbeskæftigede, underintegrerede, overkriminelle og oversygelige i såvel første som anden og nu også tredje generation.
Hvorfor i alverden skulle Løkke lykkes med det, som Thorning, Fogh og Nyrup ikke formåede, når antallet af muslimske indvandrere og efterkommere er større end nogensinde og fortsat vokser?

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller få alene INDSIGT-UDSYN tilsendt.

Du kan også vælge at støtte vores arbejde økonomisk.

Du tegner abonnement her

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810

                 det frie ord>>>

OPGØRET >>>Reconquista>>>