17.09.2006

Tid til selvbesindelse!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Repatriering er den eneste måde, vi kan standse den vanvittige islamisering.

  

I Dagbladet Information den 1. setember anklagede talsmand for Støttekredsen for Flygtninge i Fare, Mona Ljungberg Dansk Folkeparti for at føre "en ekstrem nationalistisk politik, der har etnisk udrensning af Danmark til følge"

 Indlægget var en reaktion på sagen om de ni tillidsfolk, som blev ekskluderet af Dansk Folkeparti den 21. august for at tillade, at medlemmer af partiet samtidig kan være medlem af nazistpartiet DNSB og det højreradikale netværk Dansk Front. 

Tirsdag den 5. september, svarer MFern Søren Krarup igen i en større Kommentar-artikel.

Her gør Kraup en del ud af at forklare, hvor meget der er sket siden det påståede systemskifte ved valget i 2001. Der tales om store fingreaftryk fra Dansk Folkepartis side, og om at der er "kommet skik på tilstanden. Der er kommet en ordentlig lovgivning i modsætning til den, der fandtes i 80èrne og 90érne".

  Jeg deler ikke Krarup`s opfattelse af tingenes tilstand, -jeg følger ellers ganske godt med i, hvad der foregår omkring udlændingepolitikken, - vurderet fra min stol, er der ikke sket noget nævneværdigt på dette område siden ministeriet Fogh-Rasmussen blev dannet, med Dansk Folkeparti som parlamentarisk garant. Så at tale om et systemskifte, er at skyde langt over målet. Hvis man læser den demografiske udvikling, fortæller virkeligheden, at det går i den gale retning!!!  Helt præcis befinder der sig over 55.000 flere borgere fra tredjelandene, end den dag Søren Krarup gik op af trappen i Rigsdaggården i efteråret 2001.

 Jeg undrer mig over at Krarup ikke begynder at besinde sig på den konkrete virkelighed i Danmark.

Den fortæller danskerne noget helt andet. Fire planlagte terror-handlinger på godt et år. Masser af bevillinger rundt om i kommuner til nytteløse integrationsprojekter, og nu også en statsbevilling på et tocifret millionbeløb til at forske i Islam.

 Men nok om det.

Det er mere alvorligt, at en fremtrædende person som Søren Krarup fremdeles går i den tro, at der er sket et systemskifte, det kan give anledning til at tro, at ministeriet Fogh Rasmussen og Dansk Folkeparti har styr på udviklingen omkring multietniseringen af Danmark.

Den opfattelse kan man få, ved at læse begyndelsen af Krarups indlæg i Information.

 Læs blot følgende:

 " Til efteråret udgiver jeg en lille bog om Systemskiftet i 2001.

Den søger at skildre det folkelige og politiske opbrud, der skete med valget den 20. november 2001, og hvor den hidtil herskende politiske korrekthed blev sat fra magten efter i realiteten at have besiddet den i hundrede år. 

Systemet Politiken; som blev væltet af den menige danske befolkning, der omsider havde fået nok.

Kulturradikalismen i presse og på tinge, som ikke længere sad inde med magten i Danmark som noget selvfølgeligt, men det skyltes naturligvis, at den danske befolkning under indvandrepolitikkens pres kom til bevisthed om sin egentlige virkelighed og eksistens. Og det skyltes, at der var en politisk magt eller konstellation, som kunne udtrykke befolkningens bevisthed. Anders Fogh Rasmussen, Venstres nye leder, hvis samhørighed med det danske folks virkelighed er dyb og ægte, og et Dansk Folkeparti under Pia Kjærsgaard, som på samme måde er i dyb  overensstemmelse med befolkningens selvbevisthed og selvhævdelse.

 Dette er Systemskiftets politiske forklaring. Men den egentlige årsag er selvsagt at finde i en dansk identitet, som er truet på livet." 

Jeg kan medgive Krarup, at det er bedre med en jordnær leder i Venstre som Anders Fogh Rasmussen, frem for internationalisten og naivisten Uffe Ellemann-Jensen, der i halvfemserne sad og multietniserede Danmark.

 Men det, der er hovedproblemet i dansk og europæisk udlændingepolitik, er, at der stadig sker en massiv indvandring fra den islamiske kulturkreds. Det er tilfældet i Danmark, Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Holland, Italien, Spanien, Sverige og Norge. I alle de nævnte lande incl. Danmark, findes der ikke politiske partier, der offentligt tør tage ordet- repatriering- i deres mund, - heller ikke Dansk Folkeparti!!!

 Dette utilgivelige svigt vil komme til at afgøre Europas fremtid.

Islamiseringen vil brede sig ind i alle kroge af samfundslivet, se blot til England og Frankrig.

Her hjælper det ikke, med selvbevisthed og selvhævdelse, eller en national identitet.

Her vil den demokratiske sekulære tradition i Europa komme til kort. Den kan  ikke hamle op med en totalitær religiøs bevægelse som Islam, der rent kvantitativ buldrer frem i de europæiske lande.

 Det er tid til selvbesindelse i Europa.

Islam, er nutidens pest over vort gamle kristne kontinent!!!

 

 Kilde: Dagbladet Information Tirsdag den 5. september 2006.

 

         Kommentar: MF. Søren Krarup.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810