23.06.2004

En pind til vort sundhedssystems ligkiste

Forfatter: Peter Neerup Buhl

Fremmede psykisk syge - en fremmedbyrde!

Det er jo prægtigt, at man alligevel ikke vil sende angiveligt psykisk syge retur til Kosovo! Følger man det princip fremover, bliver vort sundhedssystem et tagselvbord for alverden. De millioner af aids-ramte og myriader af andre skal bare komme hertil, så nænner vi ikke andet end at lade dem blive ... Danskerne får derved det tvivlsomme privilegium at være ene til at betale for vort sundhedssystem, hvis internationale standard i forvejen er under pres, mens alle andre får retten til efter behov at benytte det. "Menneskerettighederne", der forbyder os at sende syge retur,har dermed endnu en gang vist sig at være som et koben i forhold til opbrækning af den danske statskasse, som alle med "behov" herefter kan påberåbe sig ret til andel i.

Allerede vanvittigt, men hertil kommer det infame i denne belastning set i forhold til, at danske psykisk syge som bekendt sendes på gaden, med alskens ulyksalige skæbner til følge. "Ressourcemangel"? Nej, fremmedbyrde!

Desuden er "psykiske sygdomme" lette at simulere, særlig med en villig stab af eksperter, der lever af denne trafik. Set fra vestlig rationalitets synspunkt kan man vel forudse den tid, hvor alle muhamedanere pr. definition klassificeres som sindssyge og kan få "integration" som behandling her?

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810