11.09.2006

"Jødehad og islamisk terror.

Hvad nytter det, at én præst ser lyset, når andre med biskopperne i spidsen vil skabe dialog med satan!!!

Sognepræst Kathrine Lilleør, gør i Berlingske/MagasinSøndag den 10 september status over ugens forløb.

Her skriver K. Lilleør bl.a:

"Jødehad og islamisk terror. Tilbage står at alt og alle inklusive en justitsminister taber alt, hvad man har i hænder og hoved i mødet med konkrete bomber, der helt konkret kan antændes.

Det mest forfærdende i denne uge er for mig ikke, at der et sted i Danmark måske er folk, der producerer bomber til terror. Det var forudsigelig. Det værste er den panik, der river alle med ved fundet af noget sprængstof. Det mest forfærdende er den godtroenhed, man omgærder de organisationer med, som ikke tager klar afstand fra jødeforfølgelser og islamistisk terror. Som om man ikke vil anerkende, at det er ordene, der skaber bomberne.

Alt det værste - ligesom alt det bedste - begynder altid med ord. Ordet skaber, hvad det nævner."

Kilde: Berlingske Søndag den 10 september 2006.

Sognepræst Kathrine Lilleør

Bestil bøger her - fra