09.09.2006

Nymuslim offer for muslimsk racisme

Forfatter: Harry Vinter

Det er overløberens triste skæbne at være foragtet af både sine egne og af dem, han gerne vil høre til.

»Han var meget ude efter at finde en kone, og det havde han svært ved, fordi der ikke er nogen arabiske forældre, der vil give deres datter til en dansk muslim, og det gjorde ham ked af det, for han følte sig lige så meget muslim som de andre.«

Sådan fortæller en muslimsk bekendt af den fængslede konvertit fra Vollsmose til Berlingeren 8/9 og tilføjer: ”Han var en lidt ensom person splittet mellem to kulturer”.

At arabiske forældre ikke vil give deres datter til en kristen/ateistisk dansker er velkendt (bemærk: der er ingen, der spørger, hvad datteren mener), men det er alligevel bemærkelsesværdigt, at de heller ikke vil give deres datter til en overløber.

Det er forståeligt, for det er overløberens triste skæbne at være foragtet af både sine egne og af dem, han gerne vil høre til.

Alligevel findes der eksempler på, at både voldsmænd og narkohandlere er blevet gift med døtre af muslimer. De har åbenbart haft de rette egenskaber.

Den terrorsigtede fra Vollsmose er øjensynligt en tragisk figur, - en original, som kun en mor kan elske. Han havde vel håbet, at hans nye trosfæller vil tvangsudskrive en kone til ham, men det var alligevel mere, end selv muslimer kunne få over deres hjerte.

Helt hjerteløse er de ikke.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810