09.09.2006

Hulhed fra Kjærsgaard!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Pia kom til fornuft. Ellers vil mange skifte fra "pianist" til "pia-nix"

  

I Morgenavisen Jyllands-Posten´s  fredags udgave, skriver Dansk Folkeparti`s leder Pia Kjærsgaard   en artikel om terrorplanerne fra gruppen i Odense –forstaden Vollsmose.  Artiklens overskrift er:

Den trojanske hest.  Her skriver Pia Kjærsgaard bl.a.

 Men den virkelige årsag til terroren er langt sværere at komme til livs. Så længe formørkede og fjendtlige imamer spreder deres krigeriske budskaber, og så længe et stort antal muslimer har arabiske og andre muslimske tv-kanaler som deres primære informationskilde , vil det inspirere de mest fanatiske til at begå terrorhandlinger rettet mod de samfund de lever i.

 Modtagelsen af muslimske tv-kanaler kan ikke forhindres, men vi kan sikre os bedre mod yderliggående imamers påvirkning – ved dels at forhindre dem i at komme ind i landet, dels ved at gøre det lettere at få dem ud igen. 

Det kan undre, at Pia Kjærsgaard stadig går i den tro, at man kan integrere muslimer i et europæisk land som Danmark. Efter 25 års forsøg, med utallige integrationsplaner , med enorme økonomiske midler som vedhæng, står vi i dag med nogle uløselige voksende  problemer.

 Det klares ikke ved at udvise nogle rabiate konservative imamer. Unge islamitiske personer, har fuld adgang til internettet, - her kan de enkeltvis eller i gruppe komme i kontakt med de mest kendte, og de mest ultra-konservative islamiske kræfter.

Det er lige præcis hvad der sker i de muslimske miljøer rundt om i hele Europa. Derfor vil der komme utallige terror-planer, - og aktioner i Europa i fremtiden.

 Hvis, man som politiker ikke kan,- eller vil leve med denne kendsgerning, da er der ”kun” en løsning på problemet. Nemlig  at gøre som Pia Kjærsgaard`s mangeårige partifælle Mogens Glistrup for længst har plæderet for. Et,- muhammedanerfrit - Danmark!!!

 Det kræver, at der bliver fremsat repatrierings-forslag i Folketinget.

Hvis Dansk Folkeparti ikke har til hensigt at fremsætte disse nødvendige tiltag, vil jeg som læser af Morgenavisen Jyllands-Posten gerne have mig frabedt flere tyndbenede og usammenhængende, overfladiske artikler fra Pia Kjærsgaard.

  

Kilde: Morgenavisen Jyllands-Posten, fredag den 8. september 2006.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810