05.09.2006

Terrorister er pæne muslimske samfundsborgere

Forfatter: Kim P

Vi er endnu engang rykket tættere på katastrofen

I dag blev et antal ”terrorister” anholdt i Odense. Skrækkeligt at det overhovedet skal forekomme i et land som Danmark, men det er nu en gang tilfældet og sikkert ikke sidste gang. Vi er endnu engang rykket tættere på katastrofen. Gud bevare Danmark! som dronningen siger. Det er der behov for, mere end nogen sinde før.

Det ville være rart om vi på forhånd kunne identificere de ekstreme muslimske terrorister, så vi kan få dem sendt hjem hvor de hører til. Men hvordan skal vi finde terroristerne før de går til angreb på Danmark? Det er klart, at det ikke er nogen nem opgave at identificere en terrorist før en terroristhandling begås. Havde det nu været en ”almindelig forbrydelse”, som mord, tyveri eller voldtægt, ville man oftest efterfølgende resonere, at vedkommende anholdte forbryder, havde nogle brister i personligheden. Familie og venner ville nok stå frem og berette om begivenheder op til forbrydelsen, der indikerede at personen var ude af balance osv. Set i bakspejlet, vil man oftest sige at ”én plus én er to”. Selvfølgelig ville det ske.

Men når det gælder de anholdte muslimske ”formodede terrorister”, så er der ingen grænser for, hvor gode samfundsborgere de fremstår som på TV. Én plus én er ikke længere to. De er simpelthen så gode så gode. Gode muslimer, gode samfundsborgere, gode familiemedlemmer og gode kollegaer. Ikke nok med at hele familien bakker dem op, men venner og bekendte, imamer og andre ”nære” venner fortæller kun godt om de pågældende – på engelsk naturligvis. For de har endnu ikke lært sig dansk. De kunne simpelthen aldrig forestille sig, at vedkommende anholdte kunne begå en terroristhandling. Fakta er bare, at vedkommende er taget med ”bukserne nede”, men det hindrer ikke de positive superlativer, hvormed familie og bekendte beskriver de anholdte. Hvor længe skal vi finde os i det? Hvad muslimerne endnu ikke har fattet, er, at netop den beskrivelse, er beskrivelsen af dem selv… Hvad muslimerne opfatter som forsvar af de anholde, er i virkeligheden en anklage mod hele den muslimske verden.

Hvad er egentlig årsagen til, at familie, venner og bekendte i de kredse, tilsyneladende ser helt bort fra kendsgerninger og bevismaterialer? Jeg forstår det simpelthen ikke. Retfærdigvis, skal det med, at der KAN selvfølgelig være tale om en fejl eller misforståelse. Der kan også være tale om, at den anholdte har formået at holde sine aktiviteter totalt skjult overfor omverdenen. Det er bare temmelig usandsynligt. Hvad politiets motiver til anholdelserne er, kan jeg af gode grunde heller ikke vide. Men politiet og PETs opgave er nu engang at beskytte danske borgere, så dem er vi vel i et vist omfang nødt til at stole på, når de mener at der er tale om terrorister.

Før eller siden kommer katastrofen. Et terroristangreb i Danmark, begået af vore ”egne” muslimer. Man fristes til at kalde dem ”danskere”. Hvis pressen skulle være konsekvent, så bør man kalde dem danskere. Men ikke tale om, at jeg vil finde mig i, at der bliver sat lighedstegn mellem dem og mig. Eller vil de mon pludselig ændre holdning og finde på en ny ”politisk korrekt betegnelse” der beskriver danskerne / nydanskerne / muslimerne?

Det må da være i muslimernes egen interesse, at få luget ud i deres egne rækker. Så angiv da venligst mulige terrorister!! Det er elvte time. I morgen kan det være dine børn der bliver offer for et totalt meningsløst selvmordsbomberi! Jeg nægter at lægge familie, venner og bekendte til! Jeg nægter at tro, at formodede terroristers familie, venner og bekendte, absolut intet aner om hvem der går og tænker på at udføre terrorist handlinger. Hvis politiet har mulighed for at snuse sig frem, så må familien og andre nære personer nødvendigvis have meget større mulighed for at afdække mulige terrorister. Så gør dog noget! Når det ikke sker, så må vi nødvendigvis opfatte det, som manglende vilje til at beskytte det danske samfund. Ligegyldighed over for det danske samfund. At gøre noget, at forsøge at beskytte det danske samfund, var da det mindste man kunne forlange af personer, der har fået asyl, opholdstilladelse, statsborgerskab og sociale goder betalt af de ”oprindelige danskere”.

Jeg foreslår at det muslimske samfund tager hånd i hanke og rydder op i egne rækker. I ved hvem det er. Giv mulige terrorister nogle ultimatumer. Send dem hjem, hvis de ikke vil makke ret. Så har I selv chancen for at blive her.

Som det er nu, er der kun én mulighed. Det er, at de pæneste muslimske statsborgere, bliver opfattet som terrorister. For alle de anholdte muslimer, der er terrorist sigtet, er nemlig de absolut pæneste borgere. De er jo nærmest helgener. De findes faktisk ikke bedre, hvis man spørger de muslimske borgere… Eller?

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810