02.09.2006

Islam er totalitær!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Karen Jespersen og Ralf Pittelkopw udsender ny bog om islam.

 

 Tirsdag den 5. september udkommer der en ny bog skrevet af forfatter-ægteparet Karen Jespersen  og Ralf Pittelkow. Bogens titel er " Islamister og naivister - et anklageskrift" 191 sider pris 149 kr. Forlag: People´s Press.

Det er anden gang inden for et år, de to forfattere skriver en fælles bog om indvandrer-debatten. Pittelkow/Jespersen er to væsentlige aktører i den danske indvandrer-debat. De har begge været i de centrale magt-rum i nogle år.

R. Pittelkow, som politisk rådgiver for fhv. statsminister Poul Nyrup Rasmussen, og senere politisk kommentator ved Morgenavisen Jyllands-Posten.

 Karen Jespersen, som social- og indenrigsminister i Poul Nyrup Rasmussens regeringer, samt et stærkt og markant medlem af Socialdemokratiets folketingsgruppe. 

Jeg har læst det meste af det, de to forfattere har skrevet om indvandringen til Danmark. Jeg finder deres argumenter væsentlige, - men er på et afgørende punkt ikke enige med Karen Jespersen og Ralf Pittelkow.

 De to forfattere deler den muslimske indvandring op to lejre, nemlig de stilfærdige muslimer og de rabiate radikale islamister. Det er ifølge forfatterne islamisterne, det sekulære demokratiske Danmark og Europa skal være  på vagt overfor.

 Sådan kan man ikke sondre!!

Islamisterne, er kommet ikraft af en muslimsk indvandring. Det er fra denne gruppe, - i Danmark ca 210.000, islamisterne har deres udgangspunkt. Det er dem, der sætter den islamiske dagsorden, de stilfærdige tier, - minus nogle ganske få enkeltpersoner. 

I Storbritannien har man også gået i den tro, at det er muligt at integrere 1,6 millioner muslimer i et ældgammelt britisk retssamfund. Her er man ved at komme til den erkendelse, at man blot har skabt en masse paralel-samfund rundt om i de britiske storbyer, som man ikke aner hvad man skal stille op med.

 De britiske myndigheder, har idag erkendt, at de er blevet fanget i en illusion. Resultatet har i det seneste år været ganske voldsomt og blodigt. Det vil tage til fremover. Hvis de europæiske demokratier fortsat ønsker at leve i sekulære samfund, må man gå den hårde vej!!!

Her er der kun en løsning, det er storstilede repatrierings - planer, en kraftig nedsættelse af den muslimske tilstedeværelse i Europa, det fjerner en del af den islamistiske trussel.

 Men nok om det. Ralf Pittelkow og Karen Jespersen er vigtige personer i den politiske debat omkring den islamiske masseindvandring til Danmark.

 I forbindelse med udgivelsen af den nye bog, har Kim Hundevadt fra Morgenavisen Jyllands-Posten interviewet de to forfattere til JP`s Kulturweekend, fredag den 1. september.

 Her stiller Kim Hundevadt følgende spørgsmål:

 Islamisterne vil vel i første række kun forandre de muslimske lande, hvor de har en reel chance for at komme til magten, og I skriver selv, at de færreste i dag bekender sig til den totalitære islamisme?

 Ralf Pittelkow:

 "Ja, men det betyder ikke, at vi skal undervurdere truslen. Muhammed-krisen har vist, at islamisterne målrettet vil forsøge at ændre de europæiske samfund. I en traditionel islamisk tankegang er verden delt i Islams Hus, hvor muslimer hersker, og resten af kloden, som kaldes for Krigens Hus. Men shariaen gælder kun i Islams Hus.

Det skelsættende nye i Muhammed-sagen er, at islamisterne nu kræver, at islamiske regler også skal gælde her - idet konkrete tilfælde for medier, som skal have begrænset deres ytringsfrihed.

Det kan ifølge den amerikanske islamekspert Bernard Lewis, kun fortolkes på en måde: At islamisterne begynder at se Europa som en del af Islams Hus. Det mener vi er en skræmmende udvikling. Før krisen for alvor brød ud, gav de danske imamer Fatih Alev og Abdul Wahid Pedersen klart udtryk for, at forbuddet mod at tegne Muhammed selvfølgelig ikke kan gælde for ikke-muslimer, ligesom muslimer ikke kan have noget imod, at ikke-muslimer spiser svinekød og drikker spiritus.

 Nogle måneder senere var kravet skærpet til, at ikke-muslimer også skal respektere det muslimske billed forbud.

Her er virkelig tale om et skred, og det hænger sammen med begrebet erobring, som er centralt i islamisternes tankegang. De har en forestilling om, at de skal erobre Europa endnu engang - en forestilling, som også er knyttet til, at muslimer bliver en større og større andel af de europæiske befolkninger."

 Ja, det er netop et kvantitativt spørgsmål.

Islam er totalitær, og kan uden overdrivelse sammenlignes med nazismen og kommunismen. Fælles for disse totalitære tankesæt er, at de ikke tåler noget ved siden af sig selv.

De vil beherske hele rummet.

 Det står ikke til at ændre: Derfor er dialog med Islam og de demokratiske europæiske lande ikke mulig.

 Karten 

Kilde: Morgenavisen Jyllands-Posten Kulturweekend/Kim Hundevadt fredag den 1. september 2006.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810