31.08.2006

Barske kendsgerninger!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Englands problem er de "engelske" pakistanere - ikke Pakistan.

  

Den britiske regering hævder at den har kontrol over den sprængfarlige situation vedr. terror -virksomheden i landet. Med 1,6 millioner muslimer i landet, - hvoraf mange har sympati for terrorvirksomheden. Samt et stort antal store etniske samfund, der har et endnu mere syrligt forhold til muslimerne end de britiske borgere, er der skabt en eksplosiv heksekedel i flere af de engelske storbyer, her især i London , Birmingham og Manchester.

 Det er den barske virkelighed for den nuværende, - og de kommende britiske regeringer. Det er man fuldt bekendt med ude i de muslimske lande.

 Den 20. august skriver The Dawn, fra Islamabad under overskriften " Kan man bombe Londons forstæder?" følgende:

 " -Den gode nyhed er, at planerne om at sprænge ti fly i luften over Atlanten blev stoppet (...) Fokus er igen på Pakistan. Det er et både kendt, trygt og legitimt fokus for enhver af jeres projektører. Men Tony Blair´s virkelige hovedpine ligger derhjemme.

 For fem år siden bombede han og Bush  Afghanistan for at udrydde mændene bag 9/11. Idag er næsten alle de mistænkte født i England. Hvorfor? Hvad har I i mellemtiden gjort for at skubbe jeres muslimer endnu længere fra jer? Og hvad vil I gøre?

Kan du bombe London´s forstæder Blair?

  

Kilde: Dagbladet information 21. august 2006.

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810