20.08.2006

Svag anklage, og billig dom!!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Dommerne forstår absolut intet, før de selv er direkte ofre!!!

  

Dommen over Hizb ut-Tahrirs talsmand Fadi Abdel Latif på tre måneders ubetinget fængsel, må siges at være temmelig mild. Trod dette ankede Fadi Abdel Latif dommen på stedet.

 Anklagemyndigheden, ved Lone Damsgaard, krævede dog otte måneders ubetinget fængsel.

Det kan undre at man kan slippe så billigt, når vedkommende Fadi Abdel Latif i forvejen har en dom fra 2003, på 60 dages betinget fængsel for at oversætte og vidreformidle tekster, der truer og forhåner jøder.

 Efter domsafsigelsen fortolkede F.A.Latif dommen "som politisk motiveret og som et element i hetzen mod danske muslimer. Dommen er regeringens og de højreorienterede mediers seneste forsøg på at diskrimininere muslimer i det danske samfund."

 Jeg håber inderligt, at Østre Landsret`s sværd vil falde noget tungere. Det er jo alvorlige ting sagen drejer sig om. De tekster, som byretten har behandlet og vedkendt af Fadi Abdel Latif lyder som følger:

 " O muslimer: O muslimernes soldater overalt: Så drag afsted for at hjælpe jeres brødre i Fallujah i Irak og udslet jeres regenter, hvis de står i vejen for jer, da at drage i jihad for Allahs skyld er bedre end hele verden og det, der findes i den.

 O muslimer: jeres brødre og søstre i Palæstina kalder på jer, og I brænder for at redde dem, men de forræderiske regenter forhindrer jer i at gøre det. Dvs. de forhindrer jer i at fuldføre jer fard (forpligtigelse), som Allah (swt) har pålagt jer gennem jihad og udryddelsen af jødernes entitet. 

Og dræb dem, hvorend I finder dem, og fordriv dem fra det sted, de fordrev jer."

 Det Fadi Abdel Latif her opfordrer til, er dels at true Danmarks statsminister Anders Fogh Rasmussen, dels at opfordre til drab på jøder overalt i verden. Men også, at opfordre til at rejse til Iran, og kæmpe islamisternes sag, - det vil bl.a. indbære en kamp imod de danske soldater, der er udstationeret der.

  

Kilde: Morgenavisen Jyllands-Posten fredag den 18. august 2006.

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810