17.08.2006

Kan det snart blive mere latterligt?

Forfatter: Lene

En komplet overflødig undersøgelse til 10 mio kroner.

 
 
"Et nyt enestående dansk forskningsprojekt har til opgave at gøre os klogere på, hvad der skaber en terrorist, og hvordan samfundet imødegår det. Der er afsat ti millioner kroner over tre år." http://www.berlingske.dk/indland/artikel:aid=777964/
 
Hvor mange år siden var det nu, at Glistrup første gang skar svaret ud i pap for danskerne? Selv en blind bør kunne se, at Glistrup havde ret. Muhamedanismen er i sandhed en verdensforbrydelse.
 
Glistrup mistede sin store advokatvirksomhed, sin formue, sin status, og han har været i fængsel for at give et sandt svar på ovenstående spørgsmål. Det eneste Glistrup - og andre ægte islam eksperter - fik ud af sine store personlige ofre, var at få den brede befolknings grænseløst nedladende despekt.
 
Nu vil Den Danske Stats politiske ledere ofre 10 mio. kr. Penge, der i modsætning til Glistrups og andre modstandskæmperes personlige ofre, ikke er den multikulturelle Elites egne, men tvangsudskrevne skatter blandt danskerne.
 
Men formålet med 'forskningsprojektet' tyder heller ikke på, at Eliten ønsker sandheden frem i konklusionen. Det kræver jo en hel del fantasi og en masse arbejdstimer at lave en så tilpas kreativ rapport, at den både kan tilfredsstille Elitens behov for at legitimere, at den gør hvad den kan, og så den samtidig, endnu engang, kan berolige befolkningen med, at det nu er endeligt videnskabeligt bevist, at terrortruslen reelt ikke eksisterer. I denne forstand er 10 millioner egentlig en lille sum for at klynge sig til magten. 
 
Vi behøver ikke vente 3 år på svaret, og de behøver ikke bruge yderligere 10 millioner kr. - af vores penge - for at give os 'forskningsprojektets' konklusion med det samme. Den er jo alligevel allerede skrevet. Det eneste de mangler at fylde på i det såkaldte forskningsprojekt, er den passende teori, metode og ligeledes ligegyldig brødtekst, der leder hen imod den politisk bestilte konklusion. 
 
Danskere! I kan få svaret nu og her og aldeles gratis. Det er islam i sig selv, der skaber de muhamedanske terrorister. Det er altid, og har altid været, en perverteret, totalitær ideologi, der lå til grund for terrorisme, uanset den var af kommunistisk, nazistisk, fascistisk eller 'religiøs' art.
  
 
  

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810