14.08.2006

Erkend problemet!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Og så var det måske på tide, at Italien holdt op med at give amnesti til de muslimske bådflygtninge!!!

 

EU tager terror-truslen så alvorligt, at det finske formanskab har indkaldt til et hastemøde i den kommende uge. Her skal eksperter i luftfartssikkerhed og terrorbekæmpelse fra alle EU´s medlemsstater diskutere, hvilke konsekvenser det afværgede terror-angreb på flytrafik fra London har for den interne sikkerhed i Europa.

 Det finske indenrigsministerium´s talsmand Kari Salmi  udtaler ifølge Reuters den 11.8 følgende:

 "Målet er, at eksperterne skal gennemgå situationen inden for luftfartssikkerhed og se på, om regelsættet er på plads, om kommunikationenEU-niveau og på nationalplan er synkroniseret, og om der er flaskehalsproblemer, som skal løses på nationalt niveau."

 Det er den finske indenrigsminister, Kari Rajamäki, der er i samråd med EU`s kommissær for sikkerhed, italieneren Franco Frattini, og de overvejer nu, om man ekstraordinært skal samle EU`s  ministre med ansvar for den interne sikkerhed for at sikre, at der er optimal koordination mellem landene.

 Hertil udtaler Franco Frattini:

 " EU´s terrorbekæmpelsespolitik i alle dens dimensioner, deriblandt forebyggelse, beskyttelse, forfølgelse og modtræk vil blive iværksat med fuld styrke for at nå det mål.

 Denne begivenhed har endnu engang vist, at terrorisme er en konstant verdensomspændende trussel for Europa og andre dele af verden, som kræver et vedvarende koordineret svar fra alle europæiske lande, institutioner og folk."

 Det er forsåvidt positivt, at EU-kommisæren for sikkerhed tager situationen alvorligt.

 Men virkeligheden for EU- området er jo, at vi selv har inviteret "fjenden" indenfor. Hvis blot en - 1/4 promille - af Europa´s muslimer hører til de radikale islamister, tæller denne gruppe 5-6000 personer.

Det kan selv de skarpeste efterretningstjenester ikke klare, selvom man har afværget 9 terror-anslag siden den 11. september.

Vi er" På skideren mine herrer", som den tyske feltmarskal for 6. tyske arme ved Stalingrad - Kaukasus Friedrich von Paulus, sagde til sine ledende officerer i komando-teltet ved Stalingrad. 

Hvis sikkerhedskravene i Europas lufhavne bliver skærpet kraftigt, vil disse terror-entreprenører, flytte deres aktiviteter andre steder hen.

 Det vil blive: Hovedbanegårde, Butikscentre, Kirker, Skoler, Børnehaver, Koncern-hovedkvarterer, Storbanker, Færger, Turistmål, Parlamentsbygninger, Broer, o.m.a

 Hovedproblemet for EU-landenes sikkerhed er, at der befinder sig et stort Islamisk samfund i alle EU-landene, minus Polen, Finland og Tjekiet.

 Hvis ikke EU`s ledelse, Ministerråd og Parlament erkender dette, er bekæmpelsen af terrorismen på det europæiske kontinent, -en ren parade-forestilling.

 Nøgleordet, er repatriering.

 

 Kilde: Reuters

 

        Morgenavisen Jyllands-Posten lørdag den 12. august 2006. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810