05.08.2006

Ayaan Hirsi Ali fortrængt fra Holland, og Europa!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Den feje borgerlighed og skabsislamisme i Holland får én af vor tids største kvinder til at flytte.

 

 Den somalisk-fødte islamkritiker Ayaan Hirsi Ali, er på vej fra Haag til Washington, hvor hun skal tiltræde en stilling som seniorforsker ved tænketanken American Enterprise Institute (AEI). Det sker ikke frivilligt.

Hun er blevet fortængt fra Holland af den indvandrer-venlige lobby, der ikke kunne klare Hirsi Ali`s skarpe kritik af muslimer bosidende i Holland og Islam`s formørkede syn på kvinder.

 Først var der sagen om Hirsi Ali´s statsborgerskab, hvor hendes partifælle indvandreminister Rita Verdonk truede med at fratage hendes statsborgerskab på grund af nogle urigtige oplysninger, da hun søgte asyl i 1992. Ayaan Hirsi Ali, har selv frembragt disse oplysninger for flere år siden, men i april i år, kunne det bruges for at tækkes de indvandrevenlige kredse.

 Senere, kom der en sag om hendes bolig, hvor der dagligt var vagter, for at beskytte hende mod truende islamister fra Holland.

Den feje lumre borgerlighed gik til domstolene for at få Hirsi Ali smidt ud. Den hollandske domstol gav dem medhold, og den 27. august skal hun være ude af sin bolig.

 En sejr for de truende islamister og frygten vandt over friheden. De burde skamme sig i Holland.

Ayaan Hirsi Ali har om nogen kæmpet modigt for kvinders frihed, hun har som få sat sin egen sikkerhed på spil for at modarbejde det formørkede islamiske islæt i at fæstne rod i Europa.

 En af hendes kritikere er direktøren for et offentligt financeret forskningsprogram om islam i Nederlandene Jan Schoenenboom. Han mener, "at Hirsi Ali med sin skarpe kritik af især muslimske mænds moral og opførsel har "spyttet alle muslimer i ansigtet"

 Det kan også være strengt nødvendigt.

Hirsi Ali har jo netop skrevet om den vold, ydmygelse og undertrykkelse mange millioner kvinder er ude for i de islamiske samfund i Mellemøsten  og Afrika, og som mange muslimske mænd har taget med sig til Europa.

 Men det er ikke noget den intellektuelle elite beskæftiger sig med, de hygger sig ude i de trygge forstæder rundt om i Europa, - herunder Hollland og Danmark.

 Jeg undrer mig over, at især venstre-fløjens kvinder er så tavse i dette spørgsmål.

Er det modet det kniber med? 

Islam er jo kvindefjendsk så det forslår. Ja, det er frihedens undergang, der hvor Islam hersker. 

Som imamen Talal al-Qassimi har udtalt: 

"Islam er styrkens religion, og muslimen har pligt til at være terrorist i den forstand, at han må terrorisere Allahs fjender til at tilstå de troende fred og sikkerhed.

Terrorisme mod Allahs fjender er en pligt i vor religion. Enhver, der opgiver jihad, lever i ydmygelse." 

Dette åg vil Hirsi Ali ikke leve under. Derfor søger hun nu bedre vilkår for sin frihed til at sige og skrive det hun vil. 

Tænketanken AEI`s direktør, Christopher De Muth, har udtalt, at Hirsi Ali bliver heltidsforsker og debattør i et klima, "der vil være mere forstående, friere og frækkere end det mere og mere af frygt, selvcensur og uudtalte hensigter prægede europæiske debatklima."

 Fra Den Danske Forening, sender vi de varmeste hilsner til den modige Ayaan Hirsi Ali, og ønsker held og lykke i Whashington.

 

  

Kilde: Morgenavisen Jyllands-Posten/Kultur weekend/David Gress fredag den 4. august 2006.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810