27.07.2006

Danskere?

Forfatter: Ole Hasselbalch

Så har de flinke danskere slået til igen. Men hvor er efterfølgende viljen til at kigge på "danskernes" sociale status???

 

Pressen er fyldt med beretninger om ”danskere” i vanskeligheder i Libanon.

Først var det 1000. Så var det 2.300. Pludselig var hele 4.100  evakueret. Så var det over 5.000, og mange var endnu tilbage.

Hvad for danskere?

Hvor mange af dem er flygtninge fra Libanon?

Hvor mange af disse fik flygtningestatus henhold til den af Folketingets flertal i sin tid vedtagne grundlovsstridige palæstinenserlov? Hvordan kan disse mennesker være på ferie i det land, de er flygtet fra?

Naser Khaders organisation for moderate muslimer har kun fået tilslutning fra omkring 1.000 muslimer. Ifølge en undersøgelse i LO’s Ugebrevet A4 (13/3 2006) tog under halvdelen af de muslimske indvandrere afstand fra optøjerne i Mellemøsten under Muhammedkrisen - hele 11 procent havde endog ”fuld forståelse” for flagafbrænding, ambassadeødelæggelser og boykot af danske varer.

Hvor placerede de 5.000 betrængte sig i dette billede, da der var brug for deres aktive støtte til ikke at få den ambassade brændt af, hvis hjælp de nu har nydt godt af?

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810