25.07.2006

Svaghed og eftergivenhed i Udenrigsministeriet

Forfatter: Ole Gerstrøm

Vi må håbe, at myndighederne vil vise den fornødne fasthed, når repatrieringen kan starte.

Svaghed og eftergivenhed i Udenrigsministeriet

 
Den voldsdømte anti-dansk-propagandist imam Ahmed Akkari lod sig evakuere fra Libanon til Danmark sammen med hustru og datter oplyste dagbladet BT den 22. juli 2006. I strid med al dansk fornuft fik hr. Akkari dansk statsborgerkskab i 2005, men familien opfyldte ikke betingelserne og kunne ikke opnå opholdstilladelse. Alligevel blev hele familien nu sat på den gratis luftbro til Danmark sammen  med de 5.000 andre.
 
Tilsvarende har Udenrigsministeriet ifølge Radioavisen 24. juli 2006 ladet børn uden pas deltage i denne folkevandring. Man har ladet dem komme med, blot fordi de talte dansk og kunne hævde, at de havde bopæl i Danmark. Imidlertid er der skarp kontrol med pas ved udrejse, så det kan undre, at mængder af børn dukker op - "uden papirer." Forklaringen er antageligt, at det er børn som illegalt bor i Danmark, og som er udrejst på en andens pas. Selv en baby skal have pas, for at komme ud af Schengen området.
 
I Frankrig skønnes det officielt, at der bor 100.000 illegalt i landet. Sandheden er nok et langt højere tal. Vi kender de illegale, som patienter, der ønsker hospitalsbehandling, og som møder op med en andens sygesikringskort. PET burde udvise stor interesse for de illegale.
 
Men ladeporten er blevet slået op for personer, der under normale omstændigheder ikke kunne få adgang til landet, "danskere" uden pas, og sikkert andre tvivlsomme.
 
Begrundelsen er "det humanitære hensyn." "Vi får good-will i de arabiske lande," når vi udviser dette "storsind." Men kender man lidt til arabisk mentalitet, vil man vide, at her tolkes den slags som svaghed. En svaghed der skal udnyttes. Næste gang man har chancen, tramper man endnu hårdere på dem, der har vist svaghed og eftergivenhed.
 
 
 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810