25.07.2006

Tysk selvbedrag!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Tyskland tror, at fremmedproblemerne kan løses med ord.

 

 I Tyskland, har der i mange år været en skarp deling imellem de partier der opfattede Tyskland som et multikulturelt samfund, - og dem der ikke gjorde det. De to store borgerlige partier CDU og dets søsterparti CSU har indtil nu klart fastholdt, at Tyskland var et hjemsted for det tyske folk. Modsat De Grühne og det store tyske Socialdemokrati, der i mange år ikke har kunnet få indvandring nok, for at bevise deres internationale sindelag.

 Det er slut nu: For en uge siden afholdt den nye kansler Angela Merkel et ”integrations-topmøde i Kanslerministeriet i Berlin. Her var indbudt 86 repræsentanter fra indvandreorganisationer, religioner, erhverslivet og politiske kollegaer. Efter mødet udtalte Kansler Merkel følgende:

 ”Vi var enige om, at det nærmest er en historisk begivenhed, at vi har holdt et integrationstopmøde. Vi opfatter det alle som et opdrag til en intensiv dialog i vores samfund.”

 Hensigten med mødet var, at der til næste år skal udarbejdes en konkret integrationsplan. Det er noget afgørende der er sket i Tyskland:

 Situationen i de store tyske byer Køln, Berlin, Hamborg, München og mange andre steder, er betydeligt mere anspændt,- og problemerne langt mere omfattende end tilfældet er i Danmark. Det hænger bl.a. sammen med den store arbejdsløshed på 5 millioner arbejdsløse, og meget ringe udsigt til at få den nedbragt.

 I det stærkt økonomisk opdelte Tyskland, går udviklingen mod ghettoisering i skoler, bolig-områder, o.m.a.

Det ændres ikke ved en ”integrationsplan”, hvis Angela Merkel er tvivl, kan hun blot spørge sin franske kollega Jacques Chirac, han har inden for det seneste år haft brand i over 700 franske byer.

Næste gang det sker, kan en undtagelsestilstand i Frankrig blive en realitet, det samme kan ske i Tyskland!!

  

 

Kilde: Ritzau.

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810