Generation Identitær nyhedsbrev

 
 
 
Kære støtte,
I denne udgave af vores nyhedsbrev kan du læse om dagens aktion i Aarhus, sejren over stormoskéen i Holbæk og hvor vigtigt det er at vi stopper FN's migrationspagt!  

Vi kæmper utrætteligt for Danmarks og Europas fremtid. Når du abonnerer på vores nyhedsbrev, er det allerede en stor støtte. Hjælp os i kampen ved at dele vores indhold på sociale medier, donere eller blive aktiv

Vores aktivisme koster penge. Støt via MobilePay 39601
 
 
 

Migranter skal ikke have nye huse - de skal hjem

 
Aarhus Kommune har besluttet, at bruge 24 millioner på at købe ejendomme til migranter. Derfor lagde aktivister fra Generation Identitær i dag vejen forbi rådhuset i Aarhus, for at aflevere et brev til samtlige byrådsmedlemmer, samt en folder med alternative forslag til ejendomme, hvor migranterne kan bo – i deres hjemlande.

Læs brevet og se flere billeder her.
 
 
 

                Stop FN's migrationspagt

 
I juli måned blev repræsentanter for et flertal af FN’s medlemsstater enige om en migrationspagt. Den hedder Global Compact, og har til formål at fremme indvandring og multikulturalisme, samt at iværksætte initiativer for at forhindre modstand mod masseindvandringen. Derudover skal underskriverne også arbejde for at gøre pressen mindre kritisk overfor indvandring.

Global Compact er et vigtigt skridt mod en endnu mere globaliseret verdensorden. De stater der skriver under, forpligter sig til at arbejde for at implementere aftalen i deres respektive lande. Generation Identitær mener ikke, at danske politikere og embedsmænd må snige sådan en aftale forbi den danske befolkning.

Allerede i december måned mødes medlemsstaterne i Marokko for at underskrive aftalen. En aftale, vi ikke mener at Danmark bør underskrive. Hvis du er enig, så skriv under. Generation Identitær vil levere underskrifterne til de relevante politikere, og gøre dem opmærksomme på at de ikke kan forpligte Danmark til at tilslutte sig aftalen.
 


Læs mere om aftalen.
 
 
 

              Stormoské i Holbæk afværget!

 

Stormoskéen i Holbæk er afværget. Grunden er blevet solgt til anden side, så foreningen bag stormoské-planerne må indtil videre blive i deres nuværende lokaler.

Sælger udtaler:
” Jeg har solgt grunden, fordi der er noget sygdom i familien. Derudover var der udsigt til, at lokalplanen ville trække i langdrag, og så fik jeg et tilbud et andet sted fra. Det valgte jeg at tage imod og lukke den der, så jeg kan koncentrere mig om det familiemæssige.”

At lokalplanen ville trække i langdrag skyldes netop den store modstand mod mosképrojektet. Modstanden mod moskéen har således været en medvirkende årsag til at sælger har solgt den til anden side. Alle de danskere, der har klaget til lokal- og landspolitikere og meget andet, kan godt være tilfredse med sig selv.

Slaget er nok vundet for nu, men vi må gå ud fra at foreningen i Holbæk stadig har planer om at udvide, og så er Generation Identitær naturligvis klar til at arbejde imod Erdogans ekspansion på dansk grund igen.

 
Bliv aktiv eller støt os!
 
 
 

Bliv aktiv!

Europa er under pres. Det er i disse år det afgøres om vi vil bevare de europæiske folk og kulturer, eller om vi vil lade befolkningsudskiftningen fortsætte. Du kan gøre en forskel ved at blive aktiv i Generation Identitær.

Læs mere... 

 

Støt os!

Aktivisme koster penge, jo flere midler vi har, jo flere muligheder har vi. Du kan støtte Generation Identitær på vores website. Alt er en hjælp.
Donér til Generation Identitær!
 

Mobilepay: 39601

 
Del vores indhold og følg os på SoMe!
Du kan følge os her:
Snapchat: gidanmark
 
Følg os på Facebook
 

Følg os på vores Facebook-side,som vi er nødt til at censurere kraftigt efter Facebooks forsøg på at lukke patriotiske sider. 

Du finder den her.

 


Siden er svær at finde, så inviter gerne dine venner til siden, eller del den så folk kan finde den. 
 
 
Facebook

Facebook

Twitter

Twitter

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram

 
 
 
 
This email was sent by info@identitaer.dk to danskeren@danskeren.dk
Not interested? Unsubscribe | Update profile
 
Generation Identitær | Danmark
Authorized Representative: Generation Identitær | Email address: info@identitaer.dk