20.07.2006

AL-Jazeera, terroristernes budbringer.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Al-Jazeeras udsendelser er en bombe under et Europa, der kæmper med at finde sine egne ben.

 

  

Den arabiske tv-station AL-Jazeera, er blevet en vigtig station for alle regeringer og efterretningstjenster rundt om i verden. Det er ikke for det gode, men det er en realitet at verden idag har fået en ny magtfaktor, - den internationale terrorisme. En Osama bin Laden bruger AL-Jazeera som sit hoforgan, når der skal sendes trusler og opfordringer ud til den vantro verden.

 Det klarer AL-Jazeera ikke altid lige elegant. Herom skriver Daily Express fra London den 7. juli følgende:

 " - I går blot en dag før årsdagen for 7. juli-bomberne, blev endnu en terrorhandling begået imod det britiske folk, for det er, hvad transmissionen af vidiobudskabet fra Shezad Tanweer, en af de fire onde mænd, som begik massemord i vores hovedstad sidste år svarer til.

 De, som arbejder for Al-Jazeera, den arabiske tv-station, som opsnappede denne optagelse og har udsendt adskellige lignende al-Qaeda-videoer, ønsker sikkert sig selv til lykke med deres scoop.

De burde i stedet bøje deres hoveder i skam. TV-kanalen hører til de mest sete blandt britiske muslimer, og tusindvis af letpåvirkelige unge mænd kan meget vel være modtagelige over for Tanweers sindsyge opfordring til at gribe til våben.

 AL-Jazeera får så meget materiale fra al-Qaeda, fordi de trofast udsender det hele. Derved gør de sig til medskyldige i radikaliseringen af unge muslimer, og derfor burde vores regering give AL-Jazeera sendeforbud i vort land."

  

Kilde: Dagbladet Information/weekend 8.-9. juli 2006.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810