17.07.2006

Ambassadeservice til jihad-krigere

Forfatter: Ole Gerstrøm

Først brændte de ambassaden - derpå ville vil de have dens hjælp

Gale muslimer trængte den 4. februar 2006 ind i den danske ambassade i Damaskus i Syrien og satte bygningen i brand. Dagen efter satte man ild til det danske ambassadekontor i Beirut. Og her i juli 2006 tilråder det danske udenrigsministerium stadigt, at man udviser agtpågivenhed, idet "sagen vedrørende Morgenavisen Jyllands-Postens tegninger af profeten Muhammed fortsat kan give anledning til negative reaktioner."

Men da israelerne begyndte at bombe de libanesiske Hizbollah-områder, skulle den danske ambassade sandeligt stå til rådighed. Det viste sig, at der er flere tusinder med dansk pas, der opholder sig i dette terrorist-paradis, men nu vil man retur til sikkerheden og dansk politi i Voldsmose og Gjellerup. Og der var ingen ende på vreden og forargelsen over ventetid på ambassaden, da man forlangte at blive transporteret tilbage til Danmark. Nu skulle man have fuld service fra den ambassade, som man ville brænde af for nogle måneder siden.
 
De danske skatteydere v/Udenrigsministeriet betaler rejseregningen. Vi står med hatten i hånden, og håber, at man er tilfredse hos Hizbollah

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810