17.07.2006

Vis Islam ud af Europa og Vesten!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Ja, men hvornår træder pjokkene på Christiansborg i karakter???

  

Jeg har ved flere lejligheder tilladt mig at betegne Islam som nutidens pest over Europa.

 Formuleringen har jeg fra politikeren og forfatteren Hartvig Frisch, (1893-1950) der i 1933. skrev bogen ”pest over Europa”. Hartvig Frisch gør med denne bog op med den nye totalitære magt i Tyskland nazismen. Hartvig Frisch var en historisk kyndig personlighed. Han har skrevet  ”Europas kulturhistorie”, derfor kunne han se igennem nazismens totalitære sindelag, det var åndelig pest for Hartvig Frisch.

 Det måtte Frisch høre en del for. Samtiden mente nok, at den nye rigskansler Adolf Hitler havde skabt en vis form for orden i det store rige syd for grænsen.

 I dag står vi med en ny totalitær magt.

Verden har forandret sig siden 1933, - men begrebet det totalitære er det samme. Drømmen om et verdensomspændende Kalifat er tilstede i store dele af den islamiske kulturkreds. Det er her man foragter og hader den livsform vi har i den demokratiske del af verden. Spørgsmålet er, om det er noget vi skal være på vagt overfor?

Ja, det er det i allerhøjeste grad!! Som udenrigsminister Per Stig Møller har udtrykt sig, ”skal man ikke undervurdere totalitære bevægelser i svøb”

 Når det gælder en bevægelse som al-Qaeda, er der ikke tale om en bevægelse ”i svøb”. Det er en moderne flad organisation der råder over betydelige midler. Med et stort og forgrenet netværk overalt i den arabiske, - og vestlige verden. Osama bin Laden, han er ikke nogen nybegynder. Han råder over moderne grej, opererer på globalt plan, og har  velfungerende mediestrategier, der af presse-eksperter kaldes ”cyper-jihad”. Men hans største aktiv, det det idehistoriske grundlag for al-Qaeda`s terrorvirksomhed.

 Det er drømmen om at indstifte et tusindårsrige på jorden. Et perfekt præstestyre der skaber et fuldstændigt konfliktløst samfund. Denne utopiske drøm deler al-Qaeda  med en lang række tankestrømninger i nyere tid i Vesten.

Det gælder oplysningstænkning (fornuft) , sovjetkommunisme, liberalisme, og nazisme. Alle disse bevægelser har tiltrukket millioner af mennesker, der ville virkeliggøre deres utopia om et paradis på Jorden. Med de erfaringer Europa og Vesten har med totalitære strømninger de seneste 100 år, burde vestlige politikere for længst  være trådt i karakter og vist Islam bort fra europæisk og vestligt territorium.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810