16.07.2006

"Danskere" i Libanon, som skal "hjem"

Forfatter: Harry Vinter

De pågældende er ikke danskere, og de er allerede hjemme!

Stort set samtlige medier beretter om 2300 ”danskere”, som er strandet i Libanon, hvorfra Udenrigsministeriet nu betaler for deres ”hjem”rejse.

I DRs middagsradioavis indgik ordet ”danskere” i hver eneste sætning om de pågældende, og man kunne tydeligt fornemme oplæserens sitren af spænding over at fremture med denne manipulation.

Hidtil har steder som Grækenland og Sydspanien været anset for danskernes foretrukne ferierejsemål.

Det kommer nok som en overraskelse for de fleste, at Libanon skulle være et lige så yndet rejsemål - for danskere.

TV-billeder af de pågældende bekræfter da også, hvad de fleste nok havde mistanke om: at det i virkeligheden ikke drejer sig om danskere, men tvært imod palæstinensiske ”flygtninge”, som befinder sig hjemme, hvor de hører til - i hjemlandet.

Folketinget vedtog i marts 1992 ved en grundlovsstridig særlov, at en større gruppe indrejste palæstinensere skulle have opholdstilladelse i Danmark, selv om de ikke var berettigede til asyl.

De pågældende har siden været en kostbar belastning for Danmark. Den dag i dag modtager de fleste af dem overførselsindkomster, ligesom de har vist sig at være særdeles kriminelle.

Oven i købet skal de rigtige danskere nu betale for de pågældendes transport fra deres hjemland til Danmark.

Det er noget forbandet svineri!

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening