08.09.2018

Europas Selvmord bygger på en fabel fra FN

Forfatter: Ebbe Vig

BEFOLKNINGSSPØRGSMÅLET ER KØRT HELT AF SPORET

I 1998 og 2001 viste FN’s projektioner at Europas og Japans befolkninger vil falde over de næste 50 år p.g.a. aldringen. Denne aldring skyldes et faldende antal børnefødsler i stambefolkningerne, der samtidig udviser en voksende middellevetid.

Jeg vil gennemgå problemstillingen for Tyskland helt i tråd med FNs gennemgang af Tyskland, Frankrig og Italien. De to sidstnævnte vil jeg ikke berøre, fordi de kører over samme læst. Dernæst vil jeg vurdere de fremtids-scenarierne som FN udstikker uden hensyn til andet end individerstatningen i de såkaldt arbejdsdygtige aldre.

Dernæst vil jeg kort gennemgå nogle af resultaterne af mine projektioner for Tyskland fra november 2014 med skyldig hensyntagen det sociodemografiske element IQ, der øver endog betydelig indflydelse på egnetheden til arbejde og uddannelse.

Læs her  >>>

Bestil bøger her - fra