16.07.2006

Ingen styring, af islamisk indvandring.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Når du giver djævelen en finger ....

 

 I en helsides artikel - serie under overskriften ”Islam & Europa,  i Dagbladet Politiken, har Vibeke Sperling talt med den dansk-amerikanske professor Jytte Klausen, der er professor i komparativ politik, Brandies Universitet, og forsker ved center for European Studies, Havard Universitet, i USA.  Født i Horsens 1952. På et spørgsmål fra Vibeke Sperling der lyder som følger:

 ”Engang talte vi om fremmed- eller gæstearbejdere. Hvornår blev de Europas muslimer og som gruppe mistænkt for terrorisme? Var det efter 11. september? ”

 Jytte Klausen:  ”Det var reelt først efter bomberne i Madrid i 2002. Efter 11. september kendte man de muslimer, der havde siddet i en moske i Hamborg, men de blev stadig opfattet som folk udefra. Man kendte til muslimer, der havde sat deres fodspor i London, Hamborg og Lyon. Men det var først efter Madrid, at det stod klart for alle, at vi havde langtidsboende muslimske terrorister.”

 Vibeke Sperling: ”Hvad betød erkendelsen fra Madrid konkret?”

 ytte Klausen:  ”Det satte skub i nytænkning i regeringer og diverse efterretningstjenester.

I England var der f.eks. en meget præcis diskussion i efterretningstjenesten, der førte til erkendelse af, at traditionel overvågning af alle terror-mistænkte ikke er mulig.

En undersøgelse af en konkret sag, hvor en mistænkt blev arresteret i færd med at lave en bombe i en garage, viste, at det havde krævet 300 mand at døgnovervåge ham et halvt års tid. Og der er omkring 2000 terror-mistænkte i Storbritannien.

 I Spanien erkendte myndighederne, at mange må have vidst, at noget var i gang, men spørgsmålet var, hvorfor de ikke havde henvendt sig til politiet.

 Mange opholdt sig illegalt i landet, som er et særlig stort problem i Spanien. Derfor så vi den store amnesti i Spanien i erkendelse af, at det store illegale samfund er en overvældende sikkerhedsrisiko.

 Man kan roligt sige, at nordiske og europæiske politikere, ikke har styr på den udvikling de selv har sat i gang med multietniseringen.  Det går sin skæve gang fra Gibraltar til Nordkap.

 Med 300 mand til at overvåge en terror-mistænkt ud af 2000 i England. Og amnesti til tusindvis af illegale i Spanien, fordi de er blevet en sikkerhedsrisiko, viser hvor langt ude i ”sumpen” Europa befinder sig.

Man må stille det spørgsmål, - hvornår får den menige vælger nok af islamisk  indvandring til Europa?

 

 Kilde: Dagbladet Politiken/Vibeke Sperling. Søndag den 9. juli 2006.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller få alene INDSIGT-UDSYN tilsendt.

Du kan også vælge at støtte vores arbejde økonomisk.

Du tegner abonnement her

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810