26.08.2018

Farlig uvidenhed

Forfatter: Steffen Wernberg-MøllerLige så farlig som den politiske korrekthed er uvidenheden. Dem der skulle have oplyst og advaret befolkningen, har svigtet.

Så har det islamiske bedrag - den lovlige løgn taqiyya - lette arbejdsforhold. De politisk korrekte kræfter har gjort det nemt at narre danskerne.

Nu ser næsten ingen hvad der foregår lige for næsen af dem.

I forbindelse med bandeopgøret og skyderierne på Nørrebro, var en fædregruppe samlet omkring en mikrofon.

En af fædrene sagde, at der ikke er noget på denne jord, der er værd at dø for. Dette var det eneste han sagde, men han sagde det til gengæld to gange. 

Kun meget få ikke muslimer ser, at han faktisk taler om, at der er meget der er værd at dø for.

Det findes bare ikke her på jorden, men i Allah. I jihad. I efterlivets værdier i paradis.

Dette ved alle muslimer der hører ham tale, men de siger intet.

Et andet eksempel stammer fra et BBC- interview i Malmø-ghettoen Rosengård, som ut. fandt på Snaphanen, se youtube-klippet >>>her.

Under interviewet kommer en smilende muslim fra Idlib i Syren til, og supplerer med, at "dette er et fair land og alt er godt. Allah elsker dette land".

Det lyder godt og tilforladeligt, men det han egentlig siger er, at landet er fair, fordi det har givet plads til muslimer i massevis, og Allah elsker dette territorium.

Ham der oprindeligt blev interviewet, oversætter (bevidst) fejlagtigt det den smilende syrer siger : "at alle er lige her i landet".

Bare i denne lille ordveksling er der tåge og labyrinter overalt.

Det fik mig til at tænke på, at når en god muslim siger, "jeg ønsker bare at være en god samfundsborger", så mener han i et muslimsk samfund. Danskeren tror han mener Danmark som samfundet er nu. Men nej. Han tænker Kalifat.

Det samme sker i sura 5:32.

......den som dræber en uskyldig, er det som dræbte han hele menneskeheden ; og den som frelser en person, er det som han frelste hele menneskeheden, se synopsis-olsen. blogspot.com >>>her.

I Koranen er synonymet for mennesker muslimer, og synonymet for menneskeheden er det muslimske samfund. Tilsvarende : menneskerettigheder = rettigheder for muslimer.

Alle andre er urene undermennesker, Kuffarer.

Dette røgslør er en del af islamisk strategi, og er i sig selv, i sin gennemtænkte ondskab, svær at gennemskue.

Bedraget - det at føre vantro bag lyset - er indbygget taktik, for ud over at være religion, politik, ideologi og leveregler, så er islam også et krigsstrategisk angrebssystem.

Desværre så arbejder mange nyttige idioter - de politisk korrekte - sammen med islam om bedraget. De gør det lettere for et i forvejen svært gennemskueligt system, at gemme sig.

Som følge heraf er Europa nu godt og grundigt nede i sækken. 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810