12.08.2018

Intet kan overraske i Sverige: Nu skattebetalt jødeforfølgelse

Forfatter:

• The municipality of Malmö uses taxpayers' money to support "Group 194," an organization that posts anti-Semitic images on its Facebook page -- such as a defamatory cartoon portraying a Jew drinking blood and eating a child.
  • In Sweden, imported Middle Eastern anti-Semitism is funded by taxpayer money, so when scandals occur, they are often addressed by the same people who have participated in spreading its message.
  • No effective actions are currently being taken against the spread of anti-Semitism in Sweden.
  • Just as European anti-Semitism was defeated by rejecting and condemning the ideology after World War II and isolating its proponents, so must Sweden's "new" anti-Semitism be defeated by isolating its advocates and marginalizing all organizations spreading its ideas. This means that all direct and indirect government funding of these organizations has to end. As long as this does not happen, Jews in Sweden will continue living in fear and insecurity.

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening