11.07.2006
Svend Auken, hovedarkitekt for multietniseringen!!!
Forfatter: Poul Vinther Jensen
Svend Auken har intet glemt og intet lært.
Af alle politikere fra begyndelsen af halvfjerserne og til nu, er Svend Auken (S) ubetinget den enkeltperson, der har haft størst indflydelse på den føret fremmedpolitik. Auken fik drejet fhv. statsminister Anker Jørgensen væk fra en jordnær politik på flygtninge og indvandrer spørgsmålet, og over til den politisk korrekte internationalisme, hvor ansvarsområdet er hele verden.
Den kurs, har Socialdemokratiet fulgt lige siden!!! Vi kender alle resultatet. 10 år med A.Jørgensen, 10 år med P. Schlüther og 10 år med Poul Nyrup Rasmussen, - først da havde befolkningen fået multietnisering nok.
Ministeriet Fogh Rasmussen kom til magten, bl.a. ved at markere en strammere udlændingepolitik, med Dansk Folkeparti som parlamentarisk garant. Det er der ikke sket alverden ved.
Tilstrømningen af fremmede fra tredjelandene forstsætter med samme styrke som de foregående 30 år, og intet tyder på at den danske befolkning har opdaget, hvor kritisk en situation Danmark befinder sig i.
Svend Auken er da heller ikke synderligt utilfreds med den førte udlændingepolitik. I et helsides-interview i Dagbladet Politiken søndag den 2. juli af Rasmus Emborg med Svends Auken fra sommerhuset i Rågeleje, siger Auken følgende om udlændingepolitikken.
Emborg: Også med udlændingepolitikken er der sket en udvikling i både partiets politik og Aukens egne holdninger:
Auken: Ja, jeg gør mig ikke hellig, jeg har bevæget mig
Der er opstået en fornuftig balance. På den ene side accepterer vi, som er meget indvandrevenlige, at en opstramning af udlændingepolitikken er nødvendig. Derfor har vi accepteret 24-årsreglen og tilknytningskravet. På den anden side må der aldrig være tvivl om holdningerne. Vi betragter ikke de udlændinge, som er her, som problemer og trusler, men som mennesker og ressourcer."
Emborg: Du har accepteret, at antal betyder noget?
Auken: Jeg har accepteret, at der er en strammere tilgang. Men der er stadig en tydelig forskel mellem dem og os. Og det virker for mig, som om at der er ved at komme en bredere konsensus til venstre.
Samtidig med at der er ved at komme borgerlig modreaktion imod den meget nederdrægtige antiindvandreholdning, der præger det nuværende flertal.
Emborg: Nogle mener, at I skal lægge jer så tæt op ad regeringens udlændingepolitik, at det ikke bliver et tema i en valgkamp?
Auken: Jeg er ikke meget for det der med at lægge emner døde. Min erfaring er, at den bedste taktik altid er at gøre, hvad man selv synes er rigtigt. Og i modsætning til mange kloge tror jeg, at udlændingespørgsmålet er ved at finde sit leje ved en stram indvandring, men en anstændig behandling af de mennesker, der er her. Jeg tror slet ikke, at det bliver noget problem ved næste valg."
Såvidt en af hovedarkitekterne bag multietniseringen af Danmark.
Svend Auken hævder, at der en "nededrægtig antiindvandreholdning" tilstede i Danmark. Jeg vil stille Svend Auken spørgmålet.
Hvornår er det blevet parlamentarisk besluttet, at Danmark skal være et indvandreland?
Mig bekendt, er gæstearbejdere og flygtninge kommet til landet med det sigte, at de skal tilbage til deres hjemlande igen!!
Det er ikke sket, det er her det politiske bedrag har fundet sted igennem de seneste 30 år. Med Socialdemokratiet som en af de store aktører. Derfor er der en modstand mod multietniseringen af Danmark. Den er kun svagt tilstede på Christiansborg. Dansk Folkeparti har i al sin lumre pænhed neddroslet udlændingepolitikken så meget, at Svend Auken nok får ret i, at udlændingepolitikken ikke bliver en del af næste valgkamp.
Men der er en mulighed.
Der kan opstilles lister og kandidater i de nye regioner, - det kan blive nødvendigt, hvis det afgørende politiske spørgsmål i Danmark skal ha`en mulighed for at blive ført frem i næste valgkamp.
Kilde: Dagbladet Politiken søndag den 2. juli 2006
Rasmus Emborg
|