04.08.2018

Salafisternes arbejdsmetoder

Forfatter:

• "Salafister opfatter sig selv som beskyttere af et autentisk, uforfalsket islam... Salafister ønsker derfor at etablere et 'teokrati', der bygger på deres fortolkning af shariareglerne, ifølge hvilken den frie demokratiske samfundsorden ikke længere er gældende." – årsrapport fra Tysklands føderale efterretningstjeneste (BfV).
  • "Islamister radikaliserer migranter under påskud af at udføre nødhjælpsarbejde. Salafister forsøgte førhen at række ud til migranter. Med det for øje besøgte de flygtningelejre og tilbød at hjælpe. Målgruppen var ikke kun voksne migranter, men også uledsagede teenagere, der på grund af deres situation og alder er særligt modtagelige over for salafisters missionering." -- årsrapport fra Tysklands føderale efterretningstjeneste (BfV).
  • Ifølge rapporten fra BfV er der en direkte årsagssammenhæng mellem antisemitismen i Tyskland og islamistiske bevægelsers fremvækst i landet: "'Fjendebilledet om jødedommen' er derfor en central del af alle islamistiske grupperingers propaganda... Dette udgør en betydelig udfordring for den fredelige og tolerante sameksistens i Tyskland."

talerne fra Folkefesterne 2014-2018

Liberalfacismen>>>