14.07.2018

Sverige set udefra

Forfatter:

◾Swedish police report that Muslim children have told their classmates they will cut their throats, while showing them beheadings on their mobile phones, according to the new study of Salafism in Sweden by the Swedish Defence University.

◾"Many women live worse [lives] here than they would have in their former countries" — Swedish care worker.

◾The inability -- willful blindness is probably a more apt description -- to see that jihadist terrorism does not emerge from a vacuum, but is nurtured in particular environments, is hardly an exclusively Swedish situation. The insistence of so many European and other Western authorities on describing terrorist attacks as instances of "mental illness" illustrate it perfectly.

talerne fra Folkefesterne 2014-2018

Liberalfacismen>>>