03.07.2006

Ublodigt folkedrab i Egypten

Forfatter: HV

Kristne piger voldtages med myndighedernes medvirken.

Hvert år bortføres mellem 15.000 og 20.000 kristne piger til tvangsomvendelse, tvangsægteskab og voldtægt – med myndighedernes aktive medvirken.

Egypten gik forrest i kritikken af Danmark for de såkaldt forhånende satiriske tegninger af Muhammed.

Egypten nøjes man ikke med at håne i tekst og billeder. Her er forhånelsen og ydmygelsen anderledes håndfast.

En tidligere islamist og medlem af Jamaa Islamia, som fik samvittighedskvaler, fortæller:

 

”Vi var optaget af at konvertere kristne piger og kvinder, fordi vi mente, at det var den største ydmygelse af de kristne. I muslimske lande afhænger en mands ære af hans datter, søster eller kone, så at vanære dem er den ultimative ydmygelse af manden.

Vi brugte alle former for tricks for at få fat på kristne kvinder. Vi forsøgte først og fremmest at appellere til deres følelse, eller vi fik dem involveret i moralske skandaler, som vi kunne bruge til at få mangt over dem.

Jeg fik penge for hver kvinde, jeg fik omvendt, men derudover ville hver af dem indbringe mig et stykke land i Himlen.”

 

Den tidligere islamist fortæller om nogle af sine omvendelser: Her tager vi blot et enkelt eksempel:

 

”DBA var studerende. Hun var fra en velhavende familie. Hendes far og mor var læger. Hun gik i kirke, men var ikke religiøs. Hun havde både kristne og muslimske venner.

En dag fik jeg besøg af en muslimsk mand, som sagde, at han gerne ville gifte sig med DBA, og han bad mig hjælpe med at få hende omvendt til islam.

Så tog jeg kontakt med en muslimsk pige, som jeg mindede om, hvad Koranen siger om de vantro og om alle muslimers pligt til at bidrage til islams sejr. Hun gav mig ret, og jeg bad hende så om at gøre sig gode venner med DBA.

Jeg gik derpå til en apoteker, som er medlem af vor islamiske forening, og bad om et stof, som kan fremkalde hallucinationer. Jeg fortalte, hvad det skulle bruges til, og han ville også gerne bidrage til islams sejr.

Jeg gav så stoffet til den muslimske pige og bad hende opløse to tabletter i et glas mælk og give det til DBA og så tilkalde os, når stoffet begyndte at virke.

Hun tilkaldte os, da DBA begyndte at få hallucinationer og miste selvkontrollen. Da min ven og jeg ankom, havde vi en videooptager med. Vi begyndte at lave sjov med hende, og min ven fik tøjet af hende og tog hende med ind i soveværelset.

Jeg filmede alt i tre timer.

Da DBA kom til sig selv, og det gik op for hende, hvad der var sket, begyndte hun at skrige og græde. Jeg viste hende videofilmen og truede med at lave kopier og sende dem til hendes familie og andre kristne familier.

Hun græd og kaste sig på knæ og kyssede vore sko og tryglede os om at lade være. Men så betingede vi os, at hun skulle gøre, hvad vi gav hende besked på.

Hun indvilligede. I løbet af de følgende uger tog vi hende med til vor organisation, hvor hun blev hjernevasket af sheikerne.

Hun kunne ikke modsige noget, af hvad de sagde. Hun var fuldkommen knust og holdt aldrig op med at græde.

Vi gav hende besked på, hvad hun skulle sige til politiet som begrundelse for at ville konvertere. Og hun adlød.

Og hun gentog det overfor sin familie og præsterne, som kom for at besøge hende.

Vi aftalte forløbet af disse besøg med politiet på forhånd.

Så sørgede vi for, at hun fik et nyt identitetskort med navnet Aisha Abdalla Elmahdy.

Vi havde gennemført vores plan, og den muslimske mand, Yasser, fik den pige, han ønskede sig.

Vi fik en god betaling, fordi hun var fra en prominent kristen familie.

Hendes familie var totalt ydmyget. Hendes mor solgte sit apotek og faderen solgte sin klinik, og begge rejste bort med skammen.

Yasser var kun gift med hende i to måneder. Så smed han hende på gaden.”

 

Den tidligere islamist kunne fortælle mange af den slags slibrige beretninger.

Men det er langt fra altid, at muslimerne benytter sig af listige tricks.

I de fleste tilfælde bliver de kristne piger ganske enkelt bortført og tvunget til at makke ret.

 

Eksempler på bortførelser:

I december 2003 blev søstrene Marian Bulak på 13 år og Kristine Bulak på 15 år kidnappet af en sheik, Ali Ibrahim Ali Katamesh. Han fik dem efterfølgende registreret som sine egne døtre og fik deres biologiske far slettet fra det offentlige register.

Folkeregisteret og politiet hjalp med at gennemføre forbrydelsen.

Da pigernes mor klagede, fik hun den besked af en islamisk advokat, at børn, der er fyldt 7 år, har ret til at konvertere til islam uden forældrenes samtykke. Efter som islam ikke tillader frafald, kan de derfor ikke vende hjem til forældrene.

Der blev ikke taget hensyn til, at børnene var blevet kidnappet, voldtaget og tvunget til at blive gift med deres bortfører.

Den 28. april 2006 blev de kidnappede børn fremvist på TV-kanalen Al Arabia Satellite Channel, med deres nye islamiske navne, tilslørede og med deres nyfødte spædbørn.

Begge udtalte, at de var glade for at være hos deres kidnapper.

 

19-årige Theresa Ghattass Kamal havde været forsvundet siden 3. januar 2006. Ugen efter kontaktede familien politiet, som gav den besked, at hun havde konverteret til islam frivilligt og ikke ønskede at se sin familie.

D. 23. januar ringede Theresa til sin tante og fortalte i en kortvarig telefonsamtale, at hun blev holdt fanget og var under pres for at konvertere til islam.

Hendes bror checkede folkeregisteret i Cairo, hvor hun ikke stod anført som konverteret, sådan som loven foreskriver.

Efter lang tids søgen fandt broderen ud af, at hun boede hos en muslimsk familie. Han fik lov til at besøge hende den 23. marts. Han fandt hende siddende tilhyllet. De eneste ord, hun sagde, var: ”Jeg har konverteret til islam. Jeg har fundet den rette vej”.

Sådan kunne eksempel efter eksempel berettes i tusindvis!

 

Flere end 500.000 tvangsomvendelser siden 1981

En opgørelse foretaget af American Coptic Union anslår, at flere end 500.000 kristne kvinder og piger er blevet bortført, tvangsomvendt og voldtaget i løbet af de seneste 25 år.

Forbrydelserne er grusomme for de personer og familier, de går ud over.

Men de medfører samtidig, at det kristne mindretal langsomt vil uddø.

De kvinder, som kunne have født kristne børn, er nu tvunget til i stedet at føde børn, som bliver muslimer.

Der er tale om et regulært folkedrab på Egyptens oprindelige indbyggere. Egyptens kristne koptere er de direkte efterkommere af de mennesker, som byggede pyramiderne.

Kopterne antog kristendommen i årene efter år 62.

I december 641 blev landet invaderet af arabiske styrker. Siden har de levet som andenrangs mennesker i deres eget land.

Til trods herfor udgør de kristne koptere endnu i dag ca. 10 % af Egyptens befolkning på omkring 80 mio.

Men det ublodige folkemord, som pågår i disse år, vil hurtigt gøre en ende på Egyptens oprindelige indbyggere.

 

Udviklingen i Danmark

En tilsvarende udvikling foregår i alle muslimske lande, som bliver mere og mere monoetniske og monokulturelle.

I mindre målestok er den samme udvikling også indledt i Danmark. Også her medvirker myndighederne til at udbrede islam på bekostning af de oprindelige kristne indbyggere.

Det danske samfund har således stiltiende affundet sig med, at herboende muslimske mænd har ret til at gifte sig med danske ikke-muslimske piger, mens en tilsvarende ret nægtes danske mænd – og døtre af muslimer.

En muslimsk mand kan med loven i hånd og med politiets hjælp forlange adgang til at jagte danske piger på diskoteker og andre mødesteder, mens danske ungersvende ikke har en tilsvarende ret til at forlange adgang til de steder, hvor muslimerne opbevarer deres døtre.

Det er forhold, som sammen med de velkendte forskelle i fødselsrater bidrager til at fremskynde udviklingen hen imod et monoetnisk og monokulturelt Danmark – efter muslimske retningslinier.

 

 

Kilder:

http://www.frontpagemag.com/Articles/ReadArticle.asp?ID=18167

http://www.christiannewswire.com/news/7992413.html

http://www.copts4freedom.com/report_on_kidnapping.htm

http://www.copts4freedom.com/ArchivekidnappingCCGirls.htm

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810