08.06.2018

Britiske medieløgne

Forfatter:

◾Måtte Daily Mails advokater spørge den britiske regering til råds, eftersom den havde udstedt et forbud mod at rapportere om anholdelsen, for at sikre sig, at det var lovligt at rapportere fra protestdemonstrationen, nu man ikke måtte rapportere fra selve anholdelsen?
◾Man kan sige, at hændelsen har skabt chok, vrede og frygt hos folk i hele verden, der indtil nu betragtede Storbritannien som et frit land.
◾"Storbritannien plejede at være en ytringsfrihedsbastion. Nu opfører landets ledere sig som Nordkorea og Saudi-Arabien." – Geert Wilders, parlamentsmedlem, Holland.
◾Robinson er fortsat fængslet for at have vovet at udøve sin ytringsfrihed, og de etablerede medier har genvundet retten til at fortsætte deres gentagne løgne om hvem han er og hvad han står for.

Læs mere her  >>>

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.